Sta je Ljubo, muci te nesanica
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Off Topic Caffe
Collapse
X
-
Znam kako ti je, i mene ubise ovi NBA termini, ne mogu da spavam uopste. Blejim kao idiot do 6, 7 ujutru."Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
odnosno cosku. Tu smo se obrazovali, tu smo postali ljudi, tu smo postali lopovi,
fudbaleri... A ulica je kao sto znate jedan veliki univerzitet."
Comment
-
Ma i ja se smaram, evo bas sad gledam neki film da pogledam, imam ih milion u kompu koje sam skinuo a nisam odgledao.
Evo ga i Mac, sad ce da se prijatno iznenadi kad ode u offseason temu."Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
odnosno cosku. Tu smo se obrazovali, tu smo postali ljudi, tu smo postali lopovi,
Comment
-
Bas sinoc sam odgledao Unknown sa Liam Neeson-om, onako, nije los moze da se odgleda."Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
Comment
-
Provalite naslov...
World's dumbest analyst coaches Golden State Warriors
sigpic
"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostNa jednoj pauzici sticajem okolnosti nabash na jedan post, od pre nekoliko dana. Zainteresovao me je, a kako su se te muške priče (ovde drugih nema), u gluvo doba noći, odnosile na žene, prelistam ja to malo ..... i zapanjih se!!!
Ostadoh bez teksta.... a priznaćete da se jednoj ženskoj osobi to ipak retko dešava
Šta tu može novo da se čuje kada grupa muškaraca priča o ženama?
Ništa, naravno. Dobre dude, pozadina i malo mozga glavna zanimacija i pusta želja, mnogih, ali bilo je tu i vrcavih, kao i onih manje komentara, sve do trenutka kada su, tj. kada ste prešli liniju.
Ne bih ja ovo verovatno pominjala da me nisu spomenuli, kao to se ne odnosi na mene.;)
Niste baš bili inventivni.;)
Dragi muškarci i dečaci, mislim da vi možete mnogo bolje od onoga, jer na ovakav ili onakav način ipak ne možete bez nas.
P.S. I sama znas da vi zene, ako niste gore od nas, onda ste bar rame uz rame po tim pricama. ;)
Comment
-
Originally posted by Bledi View PostDraga Oljice, posto smo ja i Bane bili glavni koji smo pricali to vece, red je da odgovorim. Ne vidim razlog zapanjenosti, kada je sve to bilo kroz salu. E sad to sto je bila sala, a usput i istina, tim ja mislim jos bolje. A naravno da se ne odnosi, na tebe, jer tebe ne poznajemo, ovo sto smo pricali, to je bilo vise iz licnog iskustva.
P.S. I sama znas da vi zene, ako niste gore od nas, onda ste bar rame uz rame po tim pricama. ;)
LEBRON "KING" JAMES - GLOBALNI FENOMEN. G.O.A.T.!
sigpic
RUSSELL-WILT-JABBAR-JORDAN-LEBRON
- 4xMVP -
Comment
-
Originally posted by Bledi View PostPa i napisao sam prvo da su gore, ali ipak rekoh da se ogradim.
A da bude jos gore, nista lose nismo ni napisali!
sigpic
- 4xMVP -
Comment
-
Originally posted by Bledi View PostAli samo virtuelno po nosu. Doduse ne znam za tebe, mozda je ta tvoja neko testo ti zalepila na glavu.
Ma zene su osetljive, znas i sam.
"Virtuelni nos", "Testo na glavu"!
sigpic
- 4xMVP -
Comment
Comment