Originally posted by emil_portnoy
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Off Topic Caffe
Collapse
X
-
Originally posted by miloolja View PostMa kakvi!
Dobro većina da, ali ima i ovih drugih, bogami u priličnom broju.
A svađaju se .... ma nebuloze, letimice sam samo bacila pogled... ne interesuje me... ... dok majstora ne diraju
Idi vidi slobodno
LEBRON "KING" JAMES - GLOBALNI FENOMEN. G.O.A.T.!
sigpic
RUSSELL-WILT-JABBAR-JORDAN-LEBRON
- 4xMVP -
Comment
-
Branislave, gledanje se ne banuje... ni tvoje, ni njihovo... mislim gledanjesigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostBranislave, gledanje se ne banuje... ni tvoje, ni njihovo... mislim gledanje
sigpic
- 4xMVP -
Comment
-
Originally posted by Ljuba90 View PostPa dosadno bez tebe,Mamba nije stalno tu-nemam koga da prozivam
E moj Bane, u kakvoj ti zabludi zivis, i bolje sto ne ides tamo, ja sam isao, a posle Rima sam odustao. Uopste ne idem tamo.
Ali zato Olja dolazi kod nas. Zna i ona gde je najbolje.
Comment
-
Pa sad, stručna polemika u redu, ali "stručnjaci"...;)
Originally posted by Bledi View PostAli zato Olja dolazi kod nas. Zna i ona gde je najbolje.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by Bledi View PostE moj Bane, u kakvoj ti zabludi zivis, i bolje sto ne ides tamo, ja sam isao, a posle Rima sam odustao. Uopste ne idem tamo.
Ali zato Olja dolazi kod nas. Zna i ona gde je najbolje.
A Olja je shvatila gde su pravi "igraci"!
Originally posted by miloolja View PostPa sad, stručna polemika u redu, ali "stručnjaci"...;)
sigpic
- 4xMVP -
Comment
-
Niko ne sme na Novaka, inace
Ja sam rekao Vladanu da brisemo profile, ali on nije hteo.sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Pa normalno, gospoda je to Bane, sta si ocekivao ?sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Comment
-
Originally posted by D-Wade View PostPa normalno, gospoda je to Bane, sta si ocekivao ?
Ma imamo bre sve najbolje! Najbolje igrace na svetu, najbolje cheerleaders-ice, najbolji styling...
sigpic
- 4xMVP -
Comment
-
Originally posted by emil_portnoy View PostD-Wade za potpis imassigpic
Comment
Comment