Originally posted by stefan12
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Off Topic Caffe
Collapse
X
-
Originally posted by Al Farouq Aminu View Postma ne boj se sledece sezone sigurno idemo u playoffu, pa pogledaj samo ove mlade igrace...joj jedva cekam da krene nova sezona
Comment
-
Originally posted by trigger View Postdobro sad mozda necete ni sledece,al kad se ovaj tim uhoda i stekne iskustvo bice nezgodni,samo mi je zao sto su trejdovali dejvisa
davis je trejdovan zbog golemog ugovora,ali nije nesto ni igrao dobro
Comment
-
kad se uhodaju klipersi mislim grifin,gordon i bledso bice svasta"When I was young, I never wanted to leave the court until I got things exactly correct. My dream was to become a pro."-Larry Bird
"Da budale svijetle ja bi bio zvjezda danica".
Comment
-
Originally posted by stefan12 View Postkad se uhodaju klipersi mislim grifin,gordon i bledso bice svasta
pa pogledaj prvu petorku koja nije starija vise od 23 godina: Jordan,Griffin,Aminu,Gordon,Bledsoe....samo ovog gordona ne maze uopste ove povrede,bas je sklon istim
Comment
-
Originally posted by Al Farouq Aminu View Postma gde necemo,pa likovi bi ladnu usli u playoff da su igrali na pocetku bolje hebi ga naredjali na pocetku mnogo poraza... kasnije smo se probudili ali kasno je bilo...nadam se da ce eric gordon napokon odigrati sezonu bez povreda....
davis je trejdovan zbog golemog ugovora,ali nije nesto ni igrao dobro
Comment
-
mozda su trejdovali dejvisa zato sto je stariji od williamsa pa da dobiju nesto za njega mo je bio dobar kad je sa njim igro james"When I was young, I never wanted to leave the court until I got things exactly correct. My dream was to become a pro."-Larry Bird
"Da budale svijetle ja bi bio zvjezda danica".
Comment
-
Originally posted by stefan12 View Postmozda su trejdovali dejvisa zato sto je stariji od williamsa pa da dobiju nesto za njega mo je bio dobar kad je sa njim igro james
Comment
-
Originally posted by LBJmvpFORlife View PostMo ima 28 sto su odlicne godine sa kompletno mladom ekipom ne moze se uraditi nista mora neko da ima iskustva koliko toliko.
Comment
Comment