Announcement

Collapse
No announcement yet.

Off Topic Caffe

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ko se jos kladi u tenis?
    Veceras pobeda Oklahome sigurno pada...a Dalas dobija seriju sa 4:2.

Comment

• Ooo, pa tebi nema pomoci. Kakav tenk, zovi isterivace djavola. Mozda ti samo oni pomognu. Baci joj soli u oci, da zavaras trag.

Comment

• Da u PO temi ne idem u off napisacu ovde:

Ne mesajte mi Mancea ni sa kim!!!
        sigpic

Comment

• Originally posted by Bledi View Post
          Ooo, pa tebi nema pomoci. Kakav tenk, zovi isterivace djavola. Mozda ti samo oni pomognu. Baci joj soli u oci, da zavaras trag.
          Ne znam sta da radim majka mu stara? Ne mogu vise da spavam sa "jednim otvorenim okom". Mozda ta so pomogne? Probacu!

LEBRON "KING" JAMES - GLOBALNI FENOMEN. G.O.A.T.!
          sigpic
          RUSSELL-WILT-JABBAR-JORDAN-LEBRON
          - 4xMVP -

Comment

• Nemoj brate, postaces kiklop. Samo ti baci so, i drzi neki gvozdeni zarac pored kreveta. Kazu isto pomaze.

Comment

Nemoj brate, postaces kiklop. Samo ti baci so, i drzi neki gvozdeni zarac pored kreveta. Kazu isto pomaze.
              Hvala Bledi brate na ovim savetima. Zivot mi spasavas. Resila da me ubije pa to ti je! Znaci, cim dodje sa posla leti so u oci, a zarac sam vec stavio pored moje strane kreveta!

sigpic
              - 4xMVP -

Comment

• A ja se pitam otkud ti ovde vec tri sata, sad mi je jasno. Kad se vrati, ima da nestanes odavde u vidu lastinoga repa.

Comment

A ja se pitam otkud ti ovde vec tri sata, sad mi je jasno. Kad se vrati, ima da nestanes odavde u vidu lastinoga repa.
                  Jel vidis ti covece na kakvim sam ja mukama? Od kada su joj Lakers-i ispali iz PO ne moze da se smiri. A jos ako Djokovic ne osvoji RG, ja sam mrtav covek!

Valjda ce ta so i zarac pomoci?

sigpic
                  - 4xMVP -

Comment

• Onda smo svi uz Noleta,jaci nego ikad

Comment

• Tako je Ljubo, to je izgleda jedini nacin da Bane prezivi.
                      Pored ove soli.

Comment

• Pravda za Baneta

Comment

• Originally posted by S-Nash View Post
                          Da u PO temi ne idem u off napisacu ovde:

Ne mesajte mi Mancea ni sa kim!!!
                          Smesna provokacija, ako je bude ponovo odgovoricemo kako treba

Comment

• Brane jel zna zena za ove "heatovke moje"???
                            http://i1180.photobucket.com/albums/...g?t=1298387143

Comment

• Mvp...naravno da moze da se prekine sprite spark...nisam siguran da li pritisnem enter,esc,space ili nesto cetvrto,ali uvek ga prekinem

Comment

• Originally posted by Ljuba90 View Post
                                Mvp...naravno da moze da se prekine sprite spark...nisam siguran da li pritisnem enter,esc,space ili nesto cetvrto,ali uvek ga prekinem
                                Moze da se skrati ne i da se prekine Ona ce da krene ono zeleno sranje izadje i ti je skratis ali ona svoje kaze. Sta ti je pa znas koliko vremena provodim uz 2k11

Comment

Working...
                                X