Drago je S-Nashu kada nas vidi,a ovde nikome nije drago kada tebe vidi.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Off Topic Caffe
Collapse
X
-
Originally posted by Ljuba90 View PostToliki papucar je mozda samo D-Wadesigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Mamba, ti izgleda hoces Bokilia nazad ?
Ne izazivaj me.sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Comment
-
Hoces da ja pricam sta sve znam o tebi Mamba,mislim da bi ti bilo neugodno
A Ljubo me je razocarao,zena ga upregla i ne moze vise ni na forum dociTEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!
"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly
LFC:18+5=THE GREATEST
Comment
-
Ti se Mamba igras sa zivotom, JC je video kakav pakao te cekao, samo ti nastavi da provociras. Ti ne moras da menjas avatara, ti se tu ne pitas.sigpic
Comment
-
Ljuba, tebi je devojka zabranila da dolazis na forum, o cemu mi pricamo ? Mani se ti price da si net menjao.
Lep ti avatar Mamba.Last edited by D-Wade; 23-05-11, 01:47.sigpic
Comment
Comment