Originally posted by Bledi
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Off Topic Caffe
Collapse
X
-
Bicu tu naravno, da pogledam i ja malo. Ali ste me razocarali neko vece, ja mislio bice rat, koliko ste pricali, nista niste uradili. Pogotovo Majamijevci mi nisu bili nesto aktivni. Osim onog smaraca koji navali k'o smrt na babu. Smorio je i svoje Majamijevce.
Comment
-
Originally posted by Bledi View PostBicu tu naravno, da pogledam i ja malo. Ali ste me razocarali neko vece, ja mislio bice rat, koliko ste pricali, nista niste uradili. Pogotovo Majamijevci mi nisu bili nesto aktivni. Osim onog smaraca koji navali k'o smrt na babu. Smorio je i svoje Majamijevce.
Comment
-
Nije bilo potrebe za ratom, to ce tek biti tipa kad bude gusto do samog kraja, jos ovu utakmicu ce oni da pljuju sudije, pa kod njih 2 cemo mi da pljujemo sudije i da ih napadamo da su na kvarno dobili i tako, polako,polako. A i problem, vodja Mac ne ucestvuje tokom utakmice na forumu, tako da je tesko za nas, treba nas organizovati. I dodje posle utakmice napise jednu recenicu i nestane. A za doticnog, toliko je upucao da su ga i njegovi napali, gotov je da ga izbace iz fan kluba!
Comment
-
Evo Bledi ustao pre pola sata, cale me zvao da idem po njega na posao, i sad camim kuci, cekajuci rucak. Ma ne jurim nista, a ni mene niko ne juri. Al' morace nesto da se nadje, kriza,kriza! Sta ima kod tebe Bledi?
Hahahaha, ako nas ti organizujes, predace se cheatovci i na forumu i na terenu, garantujem.
Comment
-
Originally posted by Nikola_89 View PostEvo Bledi ustao pre pola sata, cale me zvao da idem po njega na posao, i sad camim kuci, cekajuci rucak. Ma ne jurim nista, a ni mene niko ne juri. Al' morace nesto da se nadje, kriza,kriza! Sta ima kod tebe Bledi?
Hahahaha, ako nas ti organizujes, predace se cheatovci i na forumu i na terenu, garantujem.
Comment
-
Ja se proveselio ovaj vikend, nisam stigao da gledam tekmu, sad lezim, odmaram. Cekam veceras utakmicu.
Ne znas ti moje organizatorske sposobnosti, gradilista sam ja vodio.
EDIT: Mvp, to sto ste najglasniji ne znaci da ste najjaci. Pas koji laje ne ujeda.
Comment
-
Originally posted by Bledi View PostJa se proveselio ovaj vikend, nisam stigao da gledam tekmu, sad lezim, odmaram. Cekam veceras utakmicu.
Ne znas ti moje organizatorske sposobnosti, gradilista sam ja vodio.
EDIT: Mvp, to sto ste najglasniji ne znaci da ste najjaci. Pas koji laje ne ujeda.
Comment
Comment