Announcement

Collapse
No announcement yet.

Off Topic Caffe

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by LBJmvpFORlife View Post
    moras sistem da napravis. a spavam pre NBA 3,4 sata i posle NBA 3,4 sata i taman.
    Yep, same here...
    Treba biti pametan, time management je mnogo bitna stvar u zivotu.
    sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

• Ne znam da li bih ovde mogao, ali postavio bih isto pitanje kao i Trigger u PO temi :

Originally posted by trigger View Post

sto pise da sam gost na forumu?
      EDIT: Zaboravite na ovo, verovatno neki kratkotrajni bag ...
      EDIT2: Wtf, u ovoj temi mi je sve potpuno normalno, dok sam u PO temi sam oznacen kao guest ...
      Last edited by ЕлБиЏеј; 05-05-11, 13:57.

Comment

• Sta je ovo,otkud ako se ne varam postovi ElBiDzeja pod nickom Igor Josifski?

Baguje forum jer su Lakersi izgubili.
        Last edited by Black Mamba 24; 05-05-11, 13:59.
        sigpic

Comment

• Originally posted by Black Mamba 24 View Post
          Sta je ovo,otkud ako se ne varam postovi ElBiDzeja pod nickom Igor Josifski?

Baguje forum jer su Lakersi izgubili.
          Ma nisu samo moji postovi, milion njih je oznaceno kao Igor Josifovski .

Yep, definitivno su Lakersi umesali prste

Comment

• Bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeediiiiii gde si? Jesi video sinoc majstore kako dobijaju tekmu?

Comment

• na svim postovima u ovoj temi stoji da ih je napisao igor josifoski.al se igor raspisao svaka mu cast
              Last edited by .....; 05-05-11, 14:07.

Comment

• Dzoni tu sam. Ja nikakve majstore sinoc video nisam. Jad, tuga i cemer. Osim Noe Ako je bilo uzivanje gledati Bullse u regularnom delu, sad mi sve nekako dodje na mucenje. A o mojim zelenima ne bih da pricam, ali sam siguran da ko izadje bolji iz serije Miami-Boston osvaja prsten. Po stanju stvari Heat je blizi tome. Slicno misljenje ima i Branislav, ali nesto ga nema ovih dana ko prasica pred Bozic. Mora da je omlatio neke pare na kladionici pa mu se ne svraca ovde dok ne potrosi

Comment

• Cuti Bledi dok mazem oci, majstori bre sinoc igrali!

Ma Noah carina, ne da je odigrao nego svaka mu dala!

Nema ni Ljube ni Baneta, ovaj sto ti kazes uzeo neke lepe pare, a Ljuba mu prodaje pricu da ce mu srediti da bude moderator i trosi Banetove pare, lukav je on! Ovi tvoji ako ne pobede veceras, to bi bilo to.

Comment

• Nisam znao gde, pa cu ovde da napisem. Na F8 EL, Juniori Zvezde bez Cvetkovica deklasirali domacina Barselonu sa 73-56.
                    sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• Originally posted by D-Wade View Post
                      Nisam znao gde, pa cu ovde da napisem. Na F8 EL, Juniori Zvezde bez Cvetkovica deklasirali domacina Barselonu sa 73-56.

Koliko mi je samo bilo zao njega kada sam procitao da ne ide + sto sam ubedjen da mu uprava ne da jer ga cuvaju za sledecu tekmu u prvenstvu a ako je tako treba ih na kolac nabiti. On je sam igrao i doveo te klince na F4 partijama na kojima je imao index i po 50.

Comment

• Ma Cvetkovic je kidao, neverovatno talentovan momak. Ali, on je i povređen, mislim da su mu i lekari zabranili da ide, stvarno steta.
                        sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Comment

• Nemate pojma sa vas NBA, ne znate kosarku da igrate

Comment

• Ljudi jel moze neko da mi objasni zasto su se Shaq i Kobe posvadjali i zasto je Shaq otisao iz Lakersa? Nisam tad pratio puno pa ne znam.

Comment

• Originally posted by emil_portnoy View Post
                              Ljudi jel moze neko da mi objasni zasto su se Shaq i Kobe posvadjali i zasto je Shaq otisao iz Lakersa? Nisam tad pratio puno pa ne znam.
                              Shaq je jednom prilikom rekao da je to samo marketing bio, da se nisu uopste posvađali, to je bilo kada se vodila polemika ko je najbolji igrac, James-Wade-Kobe. Cini mi se 2008/2009, i tada je rekao da se nisu posvađali.

A, prica se da je zbog velicine egoa i jednog i drugog doslo do svađe nakon poraza u finalu 2004, pa je Shaq trade-ovan za Caron Butler-a, Odom-a i jos nekoga...

Pricalo se da je Kobe zapretio da ce izaci iz ugovora ako ostane Shaq posto je imao tu opciju, ali ne treba nagađati, da se ne bi iznosile lazne informacije.
                              Last edited by D-Wade; 06-05-11, 14:29.
                              sigpic

Comment

• Hvala! ;)

Comment

Working...
                                X