Originally posted by Ljuba90
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Off Topic Caffe
Collapse
X
-
Originally posted by Bledi View PostD-Wade te na visokim funkcijama skidamo. Revolucija Razbicemo vas, ima da ostanu samo dugmici
Cilj opravdava sredstvo Ljubo Nema tu greha
Mamba mi se udruzismo, a ti vec u trecem postu pises kako je titula vasa
Dobro,necu vise to da isticem.sigpic
Comment
-
Originally posted by Bledi View PostD-Wade te na visokim funkcijama skidamo. Revolucija Razbicemo vas, ima da ostanu samo dugmici
Cilj opravdava sredstvo Ljubo Nema tu greha
Mamba mi se udruzismo, a ti vec u trecem postu pises kako je titula vasa"When I was young, I never wanted to leave the court until I got things exactly correct. My dream was to become a pro."-Larry Bird
"Da budale svijetle ja bi bio zvjezda danica".
Comment
-
Videcemo mi ko ce se na kraju radovati, ovo nema smisla, zna se da Fakers-i i Oldtimer-i nemaju sta da traze, ali ajde...sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
ajmo mamba postavit sliku barem jedne osobe koja dolazi u staples"When I was young, I never wanted to leave the court until I got things exactly correct. My dream was to become a pro."-Larry Bird
"Da budale svijetle ja bi bio zvjezda danica".
Comment
-
Pa da, znao sam je da niko ne gleda fakers-e.
Bledi, ti nisi razuman, ne mogu sa tobom da se prepirem, pojescemo vas sve....
Vidi, Zach Efron
Pa da, znao sam da samo slavni pedercici prate Fakers-e, a Jack je Jack.sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
Comment