Announcement

Collapse
No announcement yet.

Off Topic Caffe

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Победа View Post
    У топ 4 нису ни један ни други. Мајкл, Карим, Вилт и Бил. Остале поређајте како хоћете.
    Verovatno si gledao Wilta i Bila pa si zakljucio. Svako od njih je bio dominantan u svojoj eri. Par godina posle Lebronov penzionisanja ljudi ce ga vise ceniti.

Comment

• Comment

• Originally posted by Scouser View Post
        Verovatno si gledao Wilta i Bila pa si zakljucio. Svako od njih je bio dominantan u svojoj eri. Par godina posle Lebronov penzionisanja ljudi ce ga vise ceniti.
        Неко ко је освојио 11 титула, па не треба да га гледам. Или неко ко је бележио у сезони 50 поена и 25 скокова.

Или пази ово, једна утакмица 54 поена, 36 скокова, 24 блокаде, 14 асистенција и 11 украдених. Импресивно, зар не?

Comment

• Ne znam, meni ce uvek biti impresivnije kad neko nesto uradi u danasnje vreme, mnogo ozbiljnija kosarka se igra danas nego sezdesetih godina. Mnogo veca konkurencija.

Comment

• Originally posted by Scouser View Post
            Ne znam, meni ce uvek biti impresivnije kad neko nesto uradi u danasnje vreme, mnogo ozbiljnija kosarka se igra danas nego sezdesetih godina. Mnogo veca konkurencija.
            Вероватно си гледао кошарку шездесетих па си закључио.

Comment

• Meni su prve tri pozicije zakljucane, Rasel je itekako dodirljiv.

Comment

• Originally posted by Ricma View Post
                Meni su prve tri pozicije zakljucane, Rasel je itekako dodirljiv.
                Ту већ можемо да водимо дебату. 11 титула, али није то оно што ме фасцинира код њега. Он је вероватно најбољи дефанзивни играч свих времена, често је Вилта спуштао у финалима на испод 20 поена. Највише блокада у историји има Хаким, 3.800. Прочитао сам један фасцинантан податак да би Расел имао око 8000 блокада да су водили статистику детаљну за исту.

Comment

• Originally posted by Победа View Post
                  Вероватно си гледао кошарку шездесетих па си закључио.
                  HHAHA To je ta.
                  Aj sto Ricma kaze Rusel je dodirljiv, a Wilt ajde on je bio cudo prirode, ipak mozda vece i od Lebrona, mogao je sa 50 da igra kosarku koliko je bio spreman.
                  Ali Lebron mislim da mora Top 5.
                  Last edited by Scouser; 29-08-17, 20:19.

Comment

• 1. Michael Jordan
                    2. Magic Johnson
                    3. Kareem Abdul-Jabbar
                    4. Wilt Chamberlain
                    5. Hakeem Olajuwon
                    UEFA Champions League (13) - RECORD, La Liga (34) – RECORD, Copa del Rey (19), Supercopa de España (11).

Comment

• Originally posted by Samuraj View Post
                      Interesantna lista, verovatno najbliza istini.

Zavisi samo koji se faktori uzimaju u razmatranje, na stranu licnih preferencija ljubitelja igre. Ako se gleda potencijal i uopste uticaj na igru ekipe, Shaq ide glatko ispred Duncana, mozda i neku poziciju vise. To sto je bio nedovoljno ozbiljan da se maksimalno posveti kosarci posle sage u Majamiju + povrede remete opsti utisak o njemu. Sa druge strane Hakeem je sto se tice majstorije i nacina igre verovatno bolji od obojice ispred sebe. Iako sam veliki fan Lebrona, na ovoj listi je za mene cetvrti igrac u nizu, sto se tice Kareem-a, jedini u pravoj konkurenciji za GOAT-a uz Majkla. Ovu listu bih modifikovao dakle samo za Lebron - Magic, a na 8-om mestu bi bio Hakeem a na 10-om Kobe. U nastavku verovatno Garnett pre Duncana.

Comment

• sigpic

Comment

• https://www.sbnation.com/lookit/2017...f-beeef-beeeef

Pierce uništava Jenningsa

Comment

• Comment

• Comment

• Kakav je to brat!
                                sigpic

Comment

Working...