Originally posted by Победа
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Off Topic Caffe
Collapse
X
-
Originally posted by Scouser View PostVerovatno si gledao Wilta i Bila pa si zakljucio. Svako od njih je bio dominantan u svojoj eri. Par godina posle Lebronov penzionisanja ljudi ce ga vise ceniti.
Или пази ово, једна утакмица 54 поена, 36 скокова, 24 блокаде, 14 асистенција и 11 украдених. Импресивно, зар не?
Comment
-
-
Originally posted by Ricma View PostMeni su prve tri pozicije zakljucane, Rasel je itekako dodirljiv.
Comment
-
Originally posted by Победа View PostВероватно си гледао кошарку шездесетих па си закључио.
Aj sto Ricma kaze Rusel je dodirljiv, a Wilt ajde on je bio cudo prirode, ipak mozda vece i od Lebrona, mogao je sa 50 da igra kosarku koliko je bio spreman.
Ali Lebron mislim da mora Top 5.Last edited by Scouser; 29-08-17, 20:19.
Comment
-
Originally posted by Samuraj View Post
Zavisi samo koji se faktori uzimaju u razmatranje, na stranu licnih preferencija ljubitelja igre. Ako se gleda potencijal i uopste uticaj na igru ekipe, Shaq ide glatko ispred Duncana, mozda i neku poziciju vise. To sto je bio nedovoljno ozbiljan da se maksimalno posveti kosarci posle sage u Majamiju + povrede remete opsti utisak o njemu. Sa druge strane Hakeem je sto se tice majstorije i nacina igre verovatno bolji od obojice ispred sebe. Iako sam veliki fan Lebrona, na ovoj listi je za mene cetvrti igrac u nizu, sto se tice Kareem-a, jedini u pravoj konkurenciji za GOAT-a uz Majkla. Ovu listu bih modifikovao dakle samo za Lebron - Magic, a na 8-om mestu bi bio Hakeem a na 10-om Kobe. U nastavku verovatno Garnett pre Duncana.
Comment
-
Comment