Neiskusan si brate, jbg.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Off Topic Caffe
Collapse
X
-
Originally posted by p4p1 View PostNadam se da ces docekati trenutak kad ti sedne neko za komp, ukuca "s" u search i izadje mu "strap-on" predlog.
Originally posted by p4p1 View PostKoriste to zenke Uki, slabo pratis filmografiju s iskljucivo zenskim polom.Arise, Serbia!
You fell asleep long ago,
And have lain in the dark.
Now wake up
And rouse the Serbs!
sigpic
Comment
-
Jel moze brat od tetke moj papi da prepusti meni ta dva piva?
Uroše dodješ ljudima ovde svima po 2 piva zato što nisi znao šta je to.
Reise pokvarenjak jedan prljavi sve on zna Sto dovodi do pitanja ako nije iz filmova naučio kako onda zna? neko da pogađaOriginally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
Ај бриши овај пост Лимаре. Омануо си скроз тебра. Срам те било.
Прво није 2 пива него 3.
Друго, дођете ви, који сте знали, нама по пиво.
Треће, ко каже да није научио то из филмова? (не кажем да није фегет)Arise, Serbia!
Now wake up
And rouse the Serbs!
sigpic
Comment
-
Originally posted by l1m4r View PostJel moze brat od tetke moj papi da prepusti meni ta dva piva?
Uroše dodješ ljudima ovde svima po 2 piva zato što nisi znao šta je to.
Reise pokvarenjak jedan prljavi sve on zna Sto dovodi do pitanja ako nije iz filmova naučio kako onda zna? neko da pogađasigpic
Comment
-
Originally posted by p4p1 View PostPosto ja nisam u mogucnosti da dodjem licno po svoju nagradu, istu ce u moje ime pokupiti moj brat limar. Logicno.
Arise, Serbia!
Now wake up
And rouse the Serbs!
sigpic
Comment
-
Nikakva etiketa, samo se pitam I kako baš da ti je to pitanje palo na pamet? od svega mogućeg. No evo podelićemo pivo
Jedno pivo šaljem za Niš brzom postomOriginally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
Originally posted by Reise View PostAu, ovo je vec ispod pojasa bilo. Oces etiketu neku da mi nakaces, vec te vidim.
Pazi, postavlja se sad pitanje zasto on ima potrebu da okaci nekome takvu etiketu? Jos ovde u basket kraju, gde slabije zalazi. Zabrinjavas me brate limare.
Op, pivo. Povlacim sta sam rekao, pridruzujem se vama sto sumnjate u moralne vrednosti brata Risa.Last edited by p4p1; 31-12-15, 02:00.
Comment
Comment