Announcement
Collapse
No announcement yet.
Off Topic Caffe
Collapse
X
-
-
Comment
-
-
Originally posted by Reise View PostPosro mali, ako nemas sto pametnije da kazes, umukni.
A šta Mirotić nije napočetku odbio da igra za Crnu Goru? Nema Španske parpire? Nije igrao za mlađu katgoriju Španije? Nije aaa?
Sad kad ga Španska reprezentacija neće, sad kao glumi Patriotu. Znam da je on tvoj Podgoričanin, ali jednostavno izabrao je drugu državu i nek se nje sad drži, a ne svaki mjesec mijenjati državu.
Mislim da imamo dovoljno igrača koji mogu da daju mnogo, Dubljević, Todorović i iskusni Blagota Sekulić. Mada nisam ni zato da se Peković zove za reprezentaciju, ali sad je to nebitno.
Spoiler
A za ove šljamove koji ti lajkuju, nek su mi živi i zdravi... Eto toliko.
Comment
-
Vidim da su te banovali, ali svakako da ti odgovorim.
Ocigledno nisi upoznat ko je Crnoj Gori u savez. Ti ljudi su mu prijetili i ucjenjivali ga, a Mirota ih je samo pozdravio. Zbog toga je i zaigrao za mladu spansku reprezentaciju. A to sto je na All-Staru odlucio da nosi crnogorsku zastavu samo govori da voli Crnu Goru i da bi on rado igrao za nju da nije tih ljudi u savezu. Navodno ga sad nagovaraju neki ljudi da zaigra za Crnu Goru i mislim da ce to i uciniti, sto bi bilo odlicno za nasu drzavu.sigpic
Comment
Comment