Odavno ste vi nasa musterija
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Off Topic Caffe
Collapse
X
-
u bre Ljubo, imas jedno 20 ovakvlih klipova 10+ minuta na youtube-u sve braca Rusi
u Rusiji nisi bezbedan cak ni na pesackom prelazu. Vidi se to i na klipu, a za ostalo ne treba pricati. Video sam jednom, baka prelazi ulicu na pesackom, al pre toga se prekrsti zena :S i stao jedan covek na sred ulice i preveo je preko...Last edited by Mladen; 17-10-13, 16:16.Originally posted by BrajkulaVeruj meni, radi kako hoćeš
Brajkula, 2014. N.E
Comment
-
Originally posted by Mladen View Postu bre Ljubo, imas jedno 20 ovakvlih klipova 10+ minuta na youtube-u sve braca Rusi
u Rusiji nisi bezbedan cak ni na pesackom prelazu. Vidi se to i na klipu, a za ostalo ne treba pricati. Video sam jednom, baka prelazi ulicu na pesackom, al pre toga se prekrsti zena :S i stao jedan covek na sred ulice i preveo je preko...
Kakve psihopate jbt. Naliju se od ranog jutra vodkom i onda ih boli uvo za sve
Comment
-
mi ne možemo da se poredimo sa njima, o čemu ti pričaš Vule? Ljubo, samo kucaj u yt "car crash compilation 1, 2, 3... samo menjaj brojke. Strava i užaš. A ovo što si ti postavio je kapiram vrh vrhova.Originally posted by BrajkulaVeruj meni, radi kako hoćeš
Brajkula, 2014. N.E
Comment
Comment