Announcement

Collapse
No announcement yet.

KRK - 2021

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Монтепаски View Post
    Имате ви праве навијаче,само што нису могли ништа против ових ваших ''навијача'' што су сад централна тема...немој бринеш за то...Ако Бог да,следеће сезоне дерби са гостујућим навијачима,па да видимо да ли ће те ви или ми бити гласнији од овог малог што се драо вечерас

Против Меге са оваквом игром,немамо шта да тражимо...Морају сутра повуку Добрић,Брајант и да Лојд и Давидовац дају макар пола од овог вечерс па да се побијемо мушки са Мегом...Очекујем сутра и од Раданова допринос...

Свака част Дејану Радоњићу!!!Људина и по!!!Ниједног тренутка није сумњао у играче,подршка после 2 ербола(Давидовац и Лојд),константно храбрење играча на терену и тражење од клупе да исто пружи подршку...Да је Обрадовић био овде(ма колико год ја њега ценио кап тренера),не би ми ово извукли...

Није свеједно кад ти неко пружа подршку(али зна и да подвикне и санкционише кад треба)-Радоња и кад ти неко константно ј.... мајку,урадио ти добро или лоше-Обрадовић
    Ostavili su Nevolja i ekipa duboki rez koji neće lako zarasti. Dosta ljudi je uklonjeno da ne pomisljaju više ikad kročiti na tribinu. Biće teško vratiti prvobitno stanje. Trebaće dosta truda, energije, da se pronađu prava lica koja će Jug vratiti na staro.

Poslato sa ANA-NX9 pomoću Tapatoka

Comment

• Sa ovakvom igrom mi Megu dobiti necemo. Tesko je bez dva pleja u timu. Ovi ostali tu i tamo, fale al može se bez njih al bez dva pleja tesko. Mega ima i glavu i rep.
      Trebace nam bolja odbrana pika, bolja rotacija i strana pomoci,večeras je bila tregedija.
      Malo bolji procenti suta nego večeras sto nece biti teško. Bice zanimljivo a valjda se tradicija nece prekinuti sutra mada sa Megom je uvijek tijesno.

Comment

• Jak mec sinoc. Obje ekipe su zeljele pobjedu. KKP je bio blizu,blizu pobjede, par losih odluka pojedinih igraca koji su uticale na momentum cijelog tima i to u trenucima sigurnog vodjstva i ovako spremna ekipa KKCZ je znala da se vrati u mec.

Comment

• Bilo je pogrešnih odluka, ali realno su sudije pokrale, a znalo se i prije meča da će se to desiti.

Comment

• Vidim da se zale, po obicaju i jedni i drugi na sudije. Ja nisam primijetio nista neobicno, ili namjerno neobicno sto se tice sudjenja. Sad , sto bi mi, vi, oni, zeljeli da nam/vam svira je druga prica. Jedino kos Davidovca, koji se i preko tv vidio da je mozda ,kazem mozda, isteklo vrijeme...jedino to da su gledali...ostalo manje vise ok sve.

Comment

• Ma gdje je bilo ok, pa cijelu utakmicu se navlačilo za Zvezdu. Kako što se radi i cijele sezone, i one sezone prije, i one još prije...

Comment

• Originally posted by forum1nick View Post
                Ma gdje je bilo ok, pa cijelu utakmicu se navlačilo za Zvezdu. Kako što se radi i cijele sezone, i one sezone prije, i one još prije...
                Druže, mani se sudjenja, gledaj u svoje dvoriste, igrate očajno tu nema sta da se doda... 5,ej 5 igraca iz rotacije zvezda nije imala... Plus simonovic nije trenirao mesec ipo dana, o brajant 2 nedelje pod suspenzijom, loyd koji se tek vratio... I ti imas obraz da komentarises sudjenje? Realno komentarisi zagorca i njegov promasen zicer...ja stvarno obraza ne bih imao da komentarisem sudjenje da je neko u tolikom hendikepu u kojem je zvezda.

Comment

• Originally posted by ivica14 View Post
                  Druže, mani se sudjenja, gledaj u svoje dvoriste, igrate očajno tu nema sta da se doda... 5,ej 5 igraca iz rotacije zvezda nije imala... Plus simonovic nije trenirao mesec ipo dana, o brajant 2 nedelje pod suspenzijom, loyd koji se tek vratio... I ti imas obraz da komentarises sudjenje? Realno komentarisi zagorca i njegov promasen zicer...ja stvarno obraza ne bih imao da komentarisem sudjenje da je neko u tolikom hendikepu u kojem je zvezda.
                  Sigurno manji hendikep nego svojevremeno Partizan u igri "3 na 5". Sećanje vam brzo izbledi.
                  Niko ne spori naše probleme. Mi i da smo kojim slučajem pobedili, a trebali smo, jer smo sami sebe po običaju sjebali, ne bi uzeli Kup jer sa igrom koju prikazujemo ne možemo sa ni slabijim od Mege na crtu.
                  Dovoljno je vama bankomat dao fore da vas ni 4-5 izostanaka neće previše opteretiti. Ako kojim slučajem zatrokirate, ne krene sve željenim tokom, Belošević je tu da presudi kad se odlučuje.
                  Pobedio je bolji ja to ne sporim. Kvalitetniji ste na svim pozicijama, čak i kad niste u punom rosteru. Nije nama niko krivac što nam je predsednik kluba mutav, što dozvoljava svako da nas jebe. Šta reći o čoveku koji je progutao Beronov čoček. Ili šta reći o vama kome je taj isti čoček životni ponos i dika.

Comment

• Hocemo li opet da vadimo izjave najveci budžet u istoriji Partizana ili izvjestaj APR gdje na plate izdvajate 3.5mil eura? Hocemo li da prebrojimo sponzore na dresu a gle cuda svi privatni imaju veze sa SNS, hocemo li o tome kojoj stranci sluzi predsednik KK Partizan?
                    Zivio Land Rover Hawk Eye

Comment

• Više sponzora ima u hali u Železniku nego na Novom Beogradu.

A što se tiče plata to je za prošlu sezonu i opet duplo manje od vas.

Ove je troduplo.

Comment

• Originally posted by Cooper View Post
                        Više sponzora ima u hali u Železniku nego na Novom Beogradu.

A što se tiče plata to je za prošlu sezonu i opet duplo manje od vas.

Ove je troduplo.
                        Dobro i sta sa tim...Teska vremena tek dolaze sa Dejom...znas i sam. Tamo 2025kad plata bude 900e onda verovatno ce biti i za vas novca )
                        3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
                        6× Montenegrin League champion (2007–2012)
                        3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
                        2× German League champion (2018, 2019)
                        6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
                        4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
                        2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)

Comment

• Originally posted by Ruzni Prljavi Zli View Post
                          Sigurno manji hendikep nego svojevremeno Partizan u igri "3 na 5". Sećanje vam brzo izbledi.
                          Niko ne spori naše probleme. Mi i da smo kojim slučajem pobedili, a trebali smo, jer smo sami sebe po običaju sjebali, ne bi uzeli Kup jer sa igrom koju prikazujemo ne možemo sa ni slabijim od Mege na crtu.
                          Dovoljno je vama bankomat dao fore da vas ni 4-5 izostanaka neće previše opteretiti. Ako kojim slučajem zatrokirate, ne krene sve željenim tokom, Belošević je tu da presudi kad se odlučuje.
                          Pobedio je bolji ja to ne sporim. Kvalitetniji ste na svim pozicijama, čak i kad niste u punom rosteru. Nije nama niko krivac što nam je predsednik kluba mutav, što dozvoljava svako da nas jebe. Šta reći o čoveku koji je progutao Beronov čoček. Ili šta reći o vama kome je taj isti čoček životni ponos i dika.

Preteruješ jer sada može krenuti krug o raznim stvarima i dešavanjima a to je za pomračenje. Na ovoj temi pokažite malo dostojanstva (i vi i mi) a na pomračenju ožeži.
                          P.S. ovaj upis je savet jer ja sam običan forumaš a ti i ostali nastavite kako vam drago.
                          Last edited by nebitan; 14-02-21, 18:03.
                          Spoiler
                          Ako mi časi smrti postanu bliski,
                          I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
                          Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
                          Nije umio da odstupi,
                          Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
                          Pao unapred, a ne unazad,
                          I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
                          Uračunato i u moj pad.

Comment

• Prebacite se na Pomraćenju.

Comment

• Opet moramo juriti rezultat.

Comment

• Puno kosta..puno je samo batina
                                3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
                                6× Montenegrin League champion (2007–2012)
                                3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
                                2× German League champion (2018, 2019)
                                6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
                                4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
                                2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)

Comment

Working...