Announcement

Collapse
No announcement yet.

>>>UŽIVO<<< Australian Open 2021.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Da, da, to je to kratko ćebe
    sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
    But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Onaj FH u penjanju kad hoce da padne na lijevu stranu me muci kako izvodi i pogadja

Comment

• Igra se sa njim, ovo je zastrasujuce!

Comment

• Bh dijagonala iz trka.. ne daaaj boze...

Comment

• Stefanos ima jako malo opcija u igri. Zato i gubi, jer nema šta da promeni taktički. Osim da ide na sve ili ništa al to jenispucao prekjuče.

Comment

• Medo je neka cudna mesavina Delpa, Novaka i Mareja. Idemo Cici po prvi set.

Comment

• Medvedev ga vise maltretira na bh-u nego sto je to Nadal radio
                http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                with experience.

Comment

• Originally posted by skeptik View Post
                  Medo je neka cudna mesavina Delpa, Novaka i Mareja. Idemo Cici po prvi set.
                  Mene najviše podseća na Endija sa tom defanizvom. Stabilnost mu je naizgled bolja od Endijeve. Ne vidim sličnosti sa Delpom. Delpo je emotivac, Danil je Rus, hladan.

Comment

• Lakse nego Novak Aslana. Strasno...

Comment

• Slab je Cicipas. Uostalom nije on briljirao ni protiv Nadala. Rafa je pao u igri na 6:6 u trecem setu i to je glavni razlog sto ga je dobio. Top Rafa bi ga razbio u trecem setu kao i u prva dva.

Originally posted by bojanaBG View Post
                      Medvedev ga vise maltretira na bh-u nego sto je to Nadal radio
                      Maltretirao ga je i Rafa dok je imao snage. Doduse jednorucni bekend svakako nije buducnost ovog sporta.
                      Last edited by 147; 19-02-21, 10:16.

Comment

• Originally posted by Joker View Post
                        Lakse nego Novak Aslana. Strasno...
                        Ruku na srce, Aslan je bolje igrao nego Cici vecim delom meca, ali ni to nema veze.Sve je u match up-u.Danil je streptomicin za Cicija i Novaka.Jedino Tim i Nadal mogu sa njim.

Comment

• Originally posted by Ljubitelj tenisa View Post
                          Mene najviše podseća na Endija sa tom defanizvom. Stabilnost mu je naizgled bolja od Endijeve. Ne vidim sličnosti sa Delpom. Delpo je emotivac, Danil je Rus, hladan.
                          Ma ima isti FH i vuce se po terenu kao Delpo ali ima to nesto od Mareja i Novaka kao nadogradnju. Rekoh cudna kombinacija zato je i zeznut igrac. Idemo Cici.

Comment

• Originally posted by skeptik View Post
                            Ma ima isti FH i vuce se po terenu kao Delpo ali ima to nesto od Mareja i Novaka kao nadogradnju. Rekoh cudna kombinacija zato je i zeznut igrac. Idemo Cici.
                            Od Noleta je uzeo prekrupu Gle kakav je, malo teži od reketa.

Comment

• Jedino sto sa ovakvim stilom Daniil moze da izdrzi par godina po meni i to je to. Sumnjam da covek od skoro 2m moze ovako da se krece posle tridesete godine. Nazalost tesko ce proci bez povreda.

Comment

• Morace Novak iz svih oruzja da puca. Morace i nepopularni dropovi da rade, slajsevi, duboko, plitko.. da mijesa koliko moze. Ovom ludaku ako dozvoli da udje u ritam, usao je u masinu mljevenje mesa...

Posto nisam gledao taj mec, moze li mi neko objasniti kojom magijom mu je Filip otkinuo 2 seta??
                                Last edited by Joker; 19-02-21, 10:23.

Comment

Working...
                                X