Ne postoji šansa da dođe jer on ne podnosi Novaka i zna kakav bi odgovor dobio koji bi odgovarajući.
Javno na tviteru čestita kao najvećem rivalu na izjednačavanju najvažnijeg rekorda poslije RG. A prije bi ruku odsjekao nego čestitao na bilo koji način Novaku na 311. Naravno da ne moze imati toplu dobrodošlicu i ne bi trebao. Ali ne postoji šansa da dođe svakako.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ATP World Tour Series 250 - 2021. godina
Collapse
X
-
Svako ko bude dosao od najboljih, dolazi zato sto mu se daju dodatne pare, niko ne igra za kikiriki.
Koliko god bih volela da ga vidim uzivo, plan mi je da ga vidim jos jednom kako igra pre nego sto ode u penziju, jednostavno ne bih volela da igra BG, mislim da bi mu zvizdali i to bas.
Leave a comment:
-
siguran sam da bi dozivio ovacije. pa kukoc je pred sam rat u BGu dozivio ovacije. kao i radja kada je djordjevic pravio oprostaj. nasi su uvjek znali da pozdrave sampione. anglosaxonci su mnogo primitivniji po tom pitanju. e sada, sumnjam da bi se fed odazvao noletovom pozivu za nastup na njegovom turniru osim da mu mozda kapne neku blesavu lovu.
https://www.bhbasket.ba/bio-je-to-da...-nogama-video/
Leave a comment:
-
Doziveo je on to protiv Agasija na USO, ali to je bilo pre nego sto si ti poceo da pratis tenis, mislim pre 2011. [emoji14]
Leave a comment:
-
Mozda mu upravo to i treba. Da pod stare dane i on osjeti inat u svojim zilama.
Zamisli da dodje, publika ga izhejtuje maksimalno, nesto sto nikad dozivio nije.. i popizdi nacisto i osvoji turnir. Posle izjavi: "Jbt, ovo je fenomenalno! Nisam znao kako fanaticnu motivaciju pruza igranje u inat publici. Sad razumijem odakle Novaku onolika mentalna snaga u mecevima protiv mene."
Leave a comment:
-
Sada, iz ove pozicije, posle svog medijskog "rata" i nakon toliko godina svega, izvizdali bi ga sigurno, bez obzira sto bi imao i neke pristalice na svojoj strani.
Leave a comment:
-
Meni bi to bio najveci strah, nikako ne bih zelela da dozivi zvizduke, posebno sad.
Ja ioak ocekujem da on igra Estroil/Minhen ako se odluci za turnir 250.
Leave a comment:
-
Docekali bi ga kao jednog od najvecih sampiona, uopste ne mora da znaci da bi zvizdali. Ima Fed solidnu bazu navijaca u Srbiji. U Novom Sadu ja ih znam barem tridesetak sto sa termina, sto iz svakodnevnice.
Leave a comment:
-
Stoji znak pitanja, tako da nisu svi ovi potvrdjeni, a ja ne bih volela da dodje Roger, ne zelim ni da pomislim kako bi ga publika docekala....
Leave a comment:
-
Fina ekipica, možda bi moglo da se ponudi WC Rogeru, jer je najavio da će igrati šljaku.
Leave a comment:
-
Rubljov od toliko neigranja i ispao na kraju.
A vid' kako se Nikoloz probodio i setio da igra.
Leave a comment:
Leave a comment: