Announcement
Collapse
No announcement yet.
S.S.C. Napoli
Collapse
X
-
-
Dobrodosao.
Po meni su oni izgubili srcanost i izgleda mi kao da nemaju neku veliku zelju da igraju italijansku ligu, njih bi trebalo da krasi borbenost i igra kao sto su igrali prosle sezone, ove sezone su dobri u napadu, ali odbrana je malo zakazala, i to je po meni ocekivano jer ne igraju neki strasni defanzivci u Napoli.
Kolko im se razlikuje igra od LS i italijanske lige vidjece se u dvomecu sa Celzijem kad ce da ginu za loptu.sigpic
Comment
-
Originally posted by MC_MiLaN View PostPozdrav ljudi,sta kazete za ovu krizu Napolija u zadnjih mesec dana,zbog cega je to tako ???
Ali opet oni će igrati makar finale Kupa (dobijaju Sijenu sigurno, ionako nisu imali sreće u prvom meču) i makar su prošli grupnu fazu LŠ u najjačoj grupi od svih. Nije im opet toliko loša sezona...
A i vidi se da klub raste, letos doveden Inler za €15m, sad Vargas za €13m, ne planiraju da stanu... Ambiciozan je Laurentis...
Biće zanimljivo protiv Čelsija na San Paolu. Poznato je da oni igraju mnogo bolje na svom terenu (pogotovo kad je pun stadion), tako da imaju šanse za 1/4 finale u slučaju da pobede kod kuće, u suprotnom teško...IO NON RUBO IL CAMPIONATO
ED IN SERIE B NON SON MAI STATO
C'E SOLO L'INTER
Comment
-
Hvala na dobrodoslici
U pravu si skroz,gledao sam veceras utakmicu sa Kjevom,u drugom poluvremenu su skroz stali,nisu se trudili da postignu vise golova,cuvali su prednost,a prosle sezone nisu stajali dok ne daju 3,4 komada :P
Videcemo,ako odigraju dobro sa Celzijem mozda dobiju zelju....
Laveci je izjavio kako zeli da ide ,postoje 3 razloga
1.Ne moze da napreduje kao igrac
2.Njegova zena ne zeli da zivi u Napulju,pre neki dan je opljackana
3.Mala plata,a u nekim vecim klubovima bi primao vise od 2 miliona po sezoni,koliko prima u Napoliju
Comment
-
Pre neki mesec mu je žena opljačkana a Laurentis je izjavio da ona ne bi trebala da se šeta sa skupim nakitom po gradu!? Možda je i ta izjava iznervirala Lavecija...
Baš je Inter bio zainteresovan za Lavecija što je opšte poznato ali nisu hteli da ga prodaju. Mada realno Inter će morati da se pomuči da ga dovede (makar da probaju pare + Pandev) jer engleski klubovi ili PSŽ su veći favoriti...
Drago mi je što je Napoli dobio zbog LŠ, kako bi ušli u pobednički ritam, a i vidimo da su starteri bili Laveci, Hamšik i Kavani.IO NON RUBO IL CAMPIONATO
ED IN SERIE B NON SON MAI STATO
C'E SOLO L'INTER
Comment
-
To je to,Napoli je definitivno usao u seriju otkad je opet poceo da igra sa triofantastikom Laveci-Kavani-Hamsik....Danas su pobedili Fiorentinu u gostima 0:3
'3 Cavani (Hamsik asistent)
'55 Cavani
'90 Lavezzi
Konacno je Napoli poceo da lici na onaj od prosle sezone,poslali su ozbiljnu poruku CelzijuIdemoooo
Comment
-
Tako je momci , to se trazi , sad samo nastavite ovim tempom , pa da se ide u LS i iduce sezone , ako je ikako moguce
Comment
Comment