Sutra Zverev preslusava Rafu, dobar nivo ima
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Paris 2020.
Collapse
X
-
Originally posted by Mrkela View PostSutra Zverev preslusava Rafu, dobar nivo imaSutra se mec igra u 16:30, a sada je kasno uvece. Plus sto je danas Zverev delovao dosta umorno. Recimo nekih 70% za Rafu, i jos toliko ce da ima Rafa u finalu protiv Medvedeva ako budu igrali.
Sve u svemu, Rafa ima oko 50% sansi da osvoji turnir po meni, videcemo.
Comment
-
I meni je Zverev blagi favorit, biće zanimljivo.
Za sada je najviše pokazao Medvedev i po meni je prvi favorit za titulu.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Originally posted by 147 View PostNe slazem se, ali nije nemoguce.Sutra se mec igra u 16:30, a sada je kasno uvece. Plus sto je danas Zverev delovao dosta umorno. Recimo nekih 70% za Rafu, i jos toliko ce da ima Rafa u finalu protiv Medvedeva ako budu igrali.
Sve u svemu, Rafa ima oko 50% sansi da osvoji turnir po meni, videcemo.
Comment
-
Neće dobiti Medvedeva.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Originally posted by MareLFC View PostNeće dobiti Medvedeva.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
Comment