Announcement

Collapse
No announcement yet.

>>>UŽIVO<<< Roland Garros 2020.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Tesko je, kao trudis se, dajes sve od sebe, guras, i onda dodjes Novaku ili Rafi na noge.

Jadan Siner, mnogi smo igrali na njega sa 3 loptice, izdrzi, ne daj se!!!
    sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
    But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• A ne možeš navijati za onaj tenis Trevisan NI, nikako

Sreća pa Tim uze USO, mogao je Saša ni kriv ni dužan po slem

Comment

• Originally posted by shminka View Post
        A ne možeš navijati za onaj tenis Trevisan NI, nikako
        Sto bi od nje ocekivao? Da servira kao Karlovic. Visoka je 151. S tim sto joj je prirodno dato igra izvanredno. Mene odusevljava njena volja, energija... A ima i udarce. Forzza Trevisan!

Comment

• Prognoza za finale je za sada 15 stepeni,bez vetra,uz oblacno vreme sa mogucom slabom kisom,to odgovara Novaku,znaci navijamo za Rafaela dok se ne promeni prognoza

Doduse Timotije nije Stanojlo,imo bi Novak dobrih 55% sansi u finalu,protiv Rafaela po vlaznoj sljaci 60%

Siner je bas napredovao

Comment

• Originally posted by NI View Post
            Sto bi od nje ocekivao? Da servira kao Karlovic. Visoka je 151. S tim sto joj je prirodno dato igra izvanredno. Mene odusevljava njena volja, energija... A ima i udarce. Forzza Trevisan!
            Ima i drugih sportova, gimnastika

Poštujem, pokušat ću na njenu energiju gledati pozitivnije u narednom kolu.

Comment

• Sad bi najboolje bilo da Zverev okrene, dobije 3:2 i onda s pola zivota jedva uzme 5 gemova Rafi.

Comment

Ima i drugih sportova, gimnastika

Poštujem, pokušat ću na njenu energiju gledati pozitivnije u narednom kolu.
                Ipak nema dobru koordinaciju za gimnastiku. Osim toga bolje se zaradjuje u tenisu. Na kraju, roditelji su joj teniski treneri.

Je si li mozda gledao Kanadjanku Fernandez protiv Kvitove? To je Trevisan, samo bitno agresivnija. Koji tajming.

-----------

Nisam znao da Korda sin osvajaca Australije. Kad sam ga vidio, bio sam uvjeren da sam jednom davno vidio istog igraca, samo je igrao lijevom rukom. Onda se ispostavilo da jeste ljevak, ali za razliku od Nadala ucili su ga da igra tenis desnom!

Comment

• Originally posted by NI View Post
                  Ipak nema dobru koordinaciju za gimnastiku. Osim toga bolje se zaradjuje u tenisu. Na kraju, roditelji su joj teniski treneri.

Je si li mozda gledao Kanadjanku Fernandez protiv Kvitove? To je Trevisan, samo bitno agresivnija. Koji tajming.

-----------

Nisam znao da Korda sin osvajaca Australije. Kad sam ga vidio, bio sam uvjeren da sam jednom davno vidio istog igraca, samo je igrao lijevom rukom. Onda se ispostavilo da jeste ljevak, ali za razliku od Nadala ucili su ga da igra tenis desnom!
                  Trebali su joj onda i roditelji u gimnastičare, nisu bi oni dvometraši očito

Nisam, pogledam je nekom narednom prilikom

Za Zvereva treba uvest opciju pomoć trenera, da Ferru uskoči umjesto njega na teren i raznese Sinnera

Comment

• Imate lepu pricu o Martini.
                    Kapa dole, sta drugo reci.

http://www.sportklub.info/forum/show....php?p=2132664
                    sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.

Comment

• Koja je omiljena stvar razmaženom plavušanu?
                      PSB - It's a sin [emoji869]
                      “La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"

Comment

• Puj, jbt, dje sad brejk..

Comment

• Originally posted by miloolja View Post
                          Imate lepu pricu o Martini.
                          Kapa dole, sta drugo reci.

http://www.sportklub.info/forum/show....php?p=2132664
                          Samo hoš jedan u nizu dokaza da ni u šali ne treba komentarisati nekoga o kome ništa ne znaş.

Svaka čast! Idemo po titulu

Comment

Samo hoš jedan u nizu dokaza da ni u šali ne treba komentarisati nekoga o kome ništa ne znaş.

Slazem se apsolutno i jos bih dodala, da covek MOZE SVE!
                            sigpic

Comment

• Osim da smijeni Vučića..

Comment

U tvom komentaru nije bilo nicega malicioznog. Prica je za film, Martina je starsan borac, svim srcem navijam za nju, ali ne mogu reci da igra najspektakularniji tenis koji sam ikada vidio.

Comment

Working...
                                X