Announcement

Collapse
No announcement yet.

>>>UŽIVO<<< Roland Garros 2020.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Joker View Post
    Kako mi mjauce na prozoru, a kisa pljusti, Boze.. duša mi se cijepa.. ali ne moguuu da je pustim, tacno je sve krenulo od kad je vjestica vani..
    Pusti je u drugu sobu i neka spava, gde će ti duša?
    Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali
    Ko sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred.
    "When the crowd is chanting Roger I hear Novak."

Comment

• Originally posted by Marija81 View Post
      Nema taj dusu
      http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
      with experience.

Comment

• Gde je servis Novače?!
        Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali
        Ko sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred.
        "When the crowd is chanting Roger I hear Novak."

Comment

• Vidje li mu drugi servis na Bustinu bl? Nije normalan..

Comment

• Neka je na kiši da lovi smrdibube da ne uđu u kuću.
            “La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"

Comment

• Nista mi nije jasno sa cim sad moze imat problema. Al pravit cemo se da je sad sve okej i da se nece vuc po terenu jer me to uzasno nervira jer izgleda ko da ga neki demoni gone u glavi

Comment

• Originally posted by DinoFC View Post
                Nista mi nije jasno sa cim sad moze imat problema. Al pravit cemo se da je sad sve okej i da se nece vuc po terenu jer me to uzasno nervira jer izgleda ko da ga neki demoni gone u glavi
                Nije mu nista, kao i obicno, klasicna njegova predstava...
                http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                with experience.

Comment

• Busta igra ko %$%#$#

Neće ti opet pokloniti pobjedu, moj Busta

Comment

• ne deri se jbt srđan, ladno vani, dobićeš upalu grla.

Comment

• Sa 30% prvog servisa je osvojio gem. To je Novak.
                      “La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"

Comment

• Originally posted by Marija81 View Post
                        Ima ona svoju lijepu kucicu vani, na suvom, toplu, sa sve cebadima unutra.. Ali to je vjestica jedna, hoce da kisne na prozoru i gadja na emocije.

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
                          Nije mu nista, kao i obicno, klasicna njegova predstava...
                          Vrlo moguce da je sitno nesto sto on pretvori u slona

Comment

• Nos mu je crven ko babura.

Poslato sa BTV-DL09 pomoću Tapatoka

Comment

• Ovaj smeč sve više liči na badminton.

Comment

• Meni se čini da španac ne može bolje od ovoga.

Comment

Working...
                                X