Announcement

Collapse
No announcement yet.

>>>UŽIVO<<< Roland Garros 2020.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by bojanaBG View Post
    A svi znamo da je trening mec presudan
    Pa sigurno da je relevantna tema cim su Santoro i Kurijer o tome pricali par minuta Il su oni neznalice, moguce

Comment

• Lako je Novaku da opusti ruku na treningu, tad je sigurno preopasan, haha..

Fabio, Fabio, ocamuebem...

Mada, Kukuskin ima neke briljantne momente, stvarno..
      Last edited by Joker; 28-09-20, 14:38.

Comment

• Originally posted by DinoFC View Post
        Pa sigurno da je relevantna tema cim su Santoro i Kurijer o tome pricali par minuta Il su oni neznalice, moguce
        To sto su oni tupili par minuta, to nista ne znaci, poznato je da igrac na treningu moze da bude raspad pa da odigra savrsen mec i obrnuto.
        http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
        with experience.

Comment

• Povrijedi se Fabio. E do murca..

Comment

• Originally posted by Joker View Post
            Povrijedi se Fabio. E do murca..
            Lepo sam ti rekla da se ne nadas...

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

with experience.

Comment

To sto su oni tupili par minuta, to nista ne znaci, poznato je da igrac na treningu moze da bude raspad pa da odigra savrsen mec i obrnuto.
              Ha zidu prico, isto. Kada dva igraca top klase treniraju onda se neki zakljucak moze izvuci na osnovu tog treninga meca, draga moja. A to sto ti pricas moze vazit kad igraju igraci razlicitog kvaliteta pa jedan pusti ruku(onaj slabiji) smlati drugog
              Last edited by DinoFC; 28-09-20, 14:45.

Comment

• DinoFC, neces da razumijes da na treningu igrac ima opustenu ruku. I moze da gadje hrabro linije i ako ga krene, sve izgleda kao apsolutna dominacija. Ali u pravom mecu, narocito ako je zavrsnica turnira, ne usudjujes se bas da igras previse hrabro.

Comment

• Originally posted by DinoFC View Post
                  Ha zidu prico, isto. Kada dva igraca top klase treniraju onda se neki zakljucak moze izvuci na osnovu tog treninga meca, draga moja. A to sto ti pricas moze vazit kad igraju igraci razlicitog kvaliteta pa jedan pusti ruku smlati drugog
                  Moze da se izvuce zakljucak da je Djokovic bio nalozen na treningu, a Thiem tek ulazi u ritam sljake.
                  I to je sve sto mozes da izvucis iz jednog treninga od sat vremena, na turniru...

sigpic

with experience.

Comment

• Ne treba ni precjenjivati ni podcjenjivati znacaj trening meca. To sto je pricao Kurijer, koji je i vrstan znalac i vrlo odmjeren covjek, ima znacaja. Medjutim, Tim kasni iza Novaka u pripremama na sljaci. S obziorm da je Novak igrao jaki turnir, mozemo reci skoro dvije nedjelje. Tim ce da dize formu, ima tezak raspored, ali ako bude prelazio prepreke kao danasnju bice u top izdanju u polufinalu i finalu.

Comment

• Nije on neki pacer da se nalozi i da pusta ruku da rešeta na treningu. Oni imaju svoj drill kako igraju, eto bas je pustio ruku i lupo ko budala.
                      Last edited by DinoFC; 28-09-20, 14:51.

Comment

• Djokovic posle toliko godina nalozen na treningu. Lol xD To jedino mozda neki junior kada igra protiv nekog iz Big 3 bude nalozen na treningu, ali generalno to se ne desava xD

Comment

• 6:0 ce biti za Kukuskina zadnji set. Fabio ne moze nikud.. bljak!

Comment

• Ma evo, taj trening znaci da Thiem nece uzeti gem ako dodje do tog finala

sigpic

with experience.

Comment

Ma evo, taj trening znaci da Thiem nece uzeti gem ako dodje do tog finala
                              Ma niko to ne kaze, trening uopste nije toliko bitan. Samo je bezveze da kazes da se Djokovic nalozio :/

Comment

• Originally posted by 147 View Post
                                Djokovic posle toliko godina nalozen na treningu. Lol xD To jedino mozda neki junior kada igra protiv nekog iz Big 3 bude nalozen na treningu, ali generalno to se ne desava xD
                                Naravno da se desava kad hoces da posaljes poruku. On zna kolika mu je prijetnja Tim. I ne znam sta vam znaci to "nalozen". Kad si opusten, bas onda ima manje potrebe za maksimalnim zalaganjem i umiranjem na terenu, jer je protivnik taj koga istrcavas. Ne kapirate vi nista.

Comment

Working...
                                X