Announcement

Collapse
No announcement yet.

>>>UŽIVO<<< Roland Garros 2020.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by DinoFC View Post
    Naivno. Mcdoland zasluzuje opomenu koliko lose igra i kako se slabo trudi
    Secam se kako su u Australiji 2019. naseli i cak u jednom trenutku mu davali vece sanse od Novaka za titulu. Da se razumemo, Nadal treba da bude prvi favorit i da ima oko 45% za titulu po meni, ali to uopste ne treba da se menja do QF, osim ako ne ispadne Tim ili Novak sa druge strane.

Comment

• Tad su kvote u finalu bile po 1.90 ako me sjecanje dobro sluzi, tako nesto.

Comment

• Originally posted by DinoFC View Post
        Tad su kvote u finalu bile po 1.90 ako me sjecanje dobro sluzi, tako nesto.
        Nadal je u prvom delu turnira ima kvotu oko 3 ako se dobro secam, a onda je razbio Tijafoa i jos par slicnih igraca i kvota je pala na 2.5, a posto je pocistio Cicpasa i na 1.8. Doduse kada je Novak dobio Puja u SF onda je Novak opet bio blagi favorit u finalu. Novak retko kada je koncentrisan da tako samelje protivnika, ali mislim da nije hteo da dozvoli da kladionice stave Rafu za favorita u finalu, pa je dao sve od sebe u SF.
        Last edited by 147; 30-09-20, 14:44.

Comment

• Originally posted by 147 View Post
          Au, mozda sam ja pogresio sto se Bertnes tice. Kladionice inace lako nasedaju na Nadalovo demostriranje sile protiv pacera. Povecali mu za nekih 3-4% sanse da osvoji turnir od pocetka ovog meca. Suludo po meni.
          To zavisi od kladionica, Porasle su Novakove sanse jucer poslije pobjede nad Imerom. Jutros su bile 37% Nadal a 35% Novak. sad su jos malo porasle Nadal 36.5% i Novak 35.2%. Ko je danas vise impresionirao? Tim, Vavrinka ili Nadal? Za mene je Vavrinka. Nadal izgleda standardno dobro. Vavrinka je djelovao izuzetno. Na procjenu sansi utice ocjena igre sve trojice.

Comment

• Ovi danasnji uslovi su nesto najbolje sto Rafaelo moze dobiti na Rg,prominjanje sunca 20c i umeren vetar na Satrijeu,to bi nazvao neutralni uslovi protiv Novaka tu bi bilo 50:50
            Sto se tice Rafinog zreba,ja sam i pre pocetka turnira tvrdio da i u ovim uslovima Rafa na Rg moze izgubiti samo od Novaka i mozda od Fonjinija ako je u stanju da dodje do njega i ima dan

Ne vidim da ni Tim ni Vavrinka imaju ono sto je potrebno cak i u ovim uslovima,ali to je dobro za Novaka,njemu je Rafaelo u finalu po mokroj sljaci ili u dvorani bolja opcija od ove dvojice cak mozda i od Sala(ako nekim cudom dobije Rafu)

Comment

• Sad čitam ovo oko žena, kolica i psovki. Treba im povećati nagradni fond i usput ih oćerati u Australiju.

Comment

• Koliko je gemova osvojio Sok ?

Comment

• Ала их тамани овај Тим...нема сумње, будући бр.1
                  sigpic

Comment

• Imao je Sok set u džepu.

Послато са SM-N975F уз помоћ Тапатока

Comment

• Nadal nece videti Top 50 igraca do SF vidim ja...

Comment

Nadal nece videti Top 50 igraca do SF vidim ja...
                        Slazem se, ide do finala sigurno, a i dostize do tada najbolju formu.Nema sta, favorit je i dalje i to veliki.

Comment

Nadal nece videti Top 50 igraca do SF vidim ja...
                          Sad ce Zverko, daj mu malo fore.. Od treceg seta on krece. Ajmo, Zveki, za inat dusmanima! Do finala!!!

Comment

• Jednim okom gledam Paire-Coria. Sve čekam kad će Paire napraviti neko sranje tempirana bomba.

Comment

• Nishikori je bivši igrač.

Comment

• Kakav poklon je Sale dobio na kraju TB.

Послато са SM-N975F уз помоћ Тапатока

Comment

Working...
                                X