Nadal baca sve na prva dva seta.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
>>>UŽIVO<<< Roland Garros 2020.
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Ljubitelj tenisa View PostOčekujem silovit start Rafe. Kao tornado. Deluje mi da Nole ima malo tremu. Trebaće mu par gemova da uhvati ritam.
Plus krov
Ali svaki put kada igraju njih dvojica ili Novak - Rodžer ili Rodžer- Rafa,svaki početak meča me nekako rastuži jer ne znam kada i da li će biti sledeće prilike da gledam majstore jednog protiv drugog...
Srećno Novače i ako može bezŠampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by Ljubitelj tenisa View PostPa ne postoje rainy conditions without roof hahahahaŠampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Ima gledaj Novakovu stranu.
Ukljuceni reflektori?sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Jeste Olja, krov je navučen...
Tačno sam znala i rekoh juče zašto će igrati DŠ...Dobra ideja ali ako lobovi isprate...
E jbg. Novače ode brejk...jbte smeč...Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
Comment