Announcement

Collapse
No announcement yet.

>>>UŽIVO<<< Roland Garros 2020.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by NukeR View Post
    Djokovic 1.80
    Nadal 2.10
    Da nije Rafa dobio koronu??

Comment

• Originally posted by miloolja View Post
      Hahah nema veze alkohol, vec Novak
      A ok opio te Novak

Comment

• Originally posted by Joker View Post
        Da nije Rafa dobio koronu??
        Da, i meni je cudno.Ocekivao sam obrnuto, pogotovo sto Novak ulazi umorniji.

Comment

• Pa nije Rafa ništa specijalno pokazao u ekstremno lakšem žrebu.
          “La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"

Comment

• Koliko istorijski bitan mec. Pored svega sto donosi, biti jedini igrac koji je pobedio dva puta Rafaela Nadala na RG? Uh...

Comment

• Nadal u 101. mecu 99 pobeda na ovom grend slemu i on po ovim kvotama nije favorit,nadam se da su u pravu ali bice bas mnogo tesko pobediti ga,niko nije tako dominantan kao Nadal na sljaci.

Comment

• A bas sam se uplasio bio da ovog puta karma radi za Cicija, jer.. sjetite se kako je tragicno izgubio od Corica na ovaj USO. Posle nekoliko mec-lopti u cetvrtom, on gubi i taj cetvrti i peti set, jer je Bornu naprasno pomilovala Bozja ruka i jednostavno nije znao da pogrijesi do samog kraja. A zgazio ga je bio Cici prvi dio meca. I u drugom bio odlican, ali ovaj poludio bio..

Comment

• Originally posted by Joker View Post
                  A bas sam se uplasio bio da ovog puta karma radi za Cicija, jer.. sjetite se kako je tragicno izgubio od Corica na ovaj USO. Posle nekoliko mec-lopti u cetvrtom, on gubi i taj cetvrti i peti set, jer je Bornu naprasno pomilovala Bozja ruka i jednostavno nije znao da pogrijesi do samog kraja. A zgazio ga je bio Cici prvi dio meca. I u drugom bio odlican, ali ovaj poludio bio..
                  I ja sam pomislio da je karma ali u kontra smeru, da se Novaku vraca za one mec lopte na Vimbldonu, US Openu...

Comment

• Nadam se da ovo glupiranje nece uticati na finale.
                    sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
                    Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Vratila mu se karma vec u sledecem mecu.

Nego, kladionice nisu blesave, Novak fizicki bolje deluje od Rafe, znam da zvuci blesavo ali jeste tako.
                      Takođe ce mentalno biti pod manjom presijom i generalno on je taj koji je u tom segmentu u prednosti.

Comment

• Rekao bih da neka nedostaje? El se i vama čini?
                        “La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"

Comment

• Originally posted by Sandugp View Post
                          Nadam se da ovo glupiranje nece uticati na finale.
                          Nadam se i ja, mada mislim da je nekih sat vremena duze igrao nego Nadal danas protiv Swarcija.Slazem se da je ovo bilo jedno od najvecih glupiranja ikada, sto moze da ga kosta, a i ne mora.

Comment

• 45 minuta.

Comment

• Originally posted by Zile90 View Post
                              Nadam se i ja, mada mislim da je nekih sat vremena duze igrao nego Nadal danas protiv Swarcija.Slazem se da je ovo bilo jedno od najvecih glupiranja ikada, sto moze da ga kosta, a i ne mora.
                              Cuo sam negde svega 40 minuta.

Comment

• Glavna tema
                                sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                                But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

Working...
                                X