Announcement
Collapse
No announcement yet.
>>>UŽIVO<<< Roland Garros 2020.
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
A bas sam se uplasio bio da ovog puta karma radi za Cicija, jer.. sjetite se kako je tragicno izgubio od Corica na ovaj USO. Posle nekoliko mec-lopti u cetvrtom, on gubi i taj cetvrti i peti set, jer je Bornu naprasno pomilovala Bozja ruka i jednostavno nije znao da pogrijesi do samog kraja. A zgazio ga je bio Cici prvi dio meca. I u drugom bio odlican, ali ovaj poludio bio..
Comment
-
Originally posted by Joker View PostA bas sam se uplasio bio da ovog puta karma radi za Cicija, jer.. sjetite se kako je tragicno izgubio od Corica na ovaj USO. Posle nekoliko mec-lopti u cetvrtom, on gubi i taj cetvrti i peti set, jer je Bornu naprasno pomilovala Bozja ruka i jednostavno nije znao da pogrijesi do samog kraja. A zgazio ga je bio Cici prvi dio meca. I u drugom bio odlican, ali ovaj poludio bio..
Comment
-
Nadam se da ovo glupiranje nece uticati na finale.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Vratila mu se karma vec u sledecem mecu.
Nego, kladionice nisu blesave, Novak fizicki bolje deluje od Rafe, znam da zvuci blesavo ali jeste tako.
Takođe ce mentalno biti pod manjom presijom i generalno on je taj koji je u tom segmentu u prednosti.
Comment
-
-
Comment