Originally posted by BorisUnited99
View Post
Iskreno, ja koliko sam ispratio vecina je ovde 'opoziciono nastojena'. Kada to kazem ne mislim na podrsku bilo kojoj opozicionoj stanci, vec na manjak iste prema vladajucoj. Par ljudi ne mogu jos da provalim (Wolf je jedan od njih) ali, licno mislim da je duznost svakog pristojnog coveka da bude protiv ovoga sto zivimo.
Zbog toga, iako daleko od toga da podrzavam nacin izvestavanja N1 televizije, mislim da je pogresno i kontraproduktivno izbacivati u prvi plan neke njihove mane (kojih ima dosta) jer, kakvi god bili, njihovo izvestavanje je daleko od nasih najvecih problema.
Ne smeta meni to(cak se i slazem sa tim) , ali se zapitam koji je tacno motiv ljudi koji to rade, a pritom su svesni u kakvom haosu zivimo. Ako njih diskreditujemo, jako se plasim sta ce ostati od medija u Srbiji. A oni su u poslednje vreme(jansije je nego pre) prihvatili otvoreni rat sa vlascu i meni je zao zbog toga jer uticu dosta na javno mnjenje, ali nisam siguran da li postoji drugi nacin posle svih pritisaka I svega sto trpe.
Comment