Announcement

Collapse
No announcement yet.

Rim 2020. - kad mu vreme nije

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Beocca
    replied
    Originally posted by Joker View Post
    Pa zar nije vec BEATEN, PCB se vodi kao pobjednik onog meca, a Novak porazeni. Prekinut je taj niz, druga stvar je sto mi to ne racunamo.
    zvanicno da,ali se provlaci i dalje,neko vesto,neki manje vesto, ALI vrlo nedvosmisleno da je i dalje neporazen

Leave a comment:

• 147
    replied
    Inace je sad u intervjuu rekao da bi pobjedom usao u prvih 10 i da zbog toga takodje ima ogroman motiv.
    Imao bi on skvakako motiv, mec karijere igra sutra :/ Videcemo sta kazu kladionice, ja ocekujem kvotu na Novaka oko 1.2 .

Inace nisam pricao mnogo pre meca Nadal-Svarcman, ali iako sam mislio da je Nadal veliki favorit ( mozda oko 90%), mislio sam da je kvota 1.02 na Nadala preterana. Takodje mislim da ce sada Dijego da bude nesto precenjen ( pre svega zbog te pobede).
    Last edited by 147; 20-09-20, 21:59.

Leave a comment:

• Joker
    replied
    Inace je sad u intervjuu rekao da bi pobjedom usao u prvih 10 i da zbog toga takodje ima ogroman motiv.

Leave a comment:

• Ljubitelj tenisa
    replied
    Ne treba potcjenjivati motiv kao izvor energije. Ovo mu je prvo masters finale, igrace do samih granica izdrzljivosti.
    Igraće dobro jedan set ali mislim da ne može više od toga.

Leave a comment:

• Joker
    replied
    Originally posted by Kilo soli View Post
    a znas sta,nek izgubi sutra i zavrsi vise sa tim UNBEATEN i nek tako ide na RG

sve vise mislim da je zbog toga tako nervozan
    Pa zar nije vec BEATEN, PCB se vodi kao pobjednik onog meca, a Novak porazeni. Prekinut je taj niz, druga stvar je sto mi to ne racunamo.

Leave a comment:

• Joker
    replied
    Originally posted by Ljubitelj tenisa View Post
    Ma Diego je mrtav umoran. Male šanse ima sutra. On da može da dobije još i Noleta bio bi top 3.
    Ne treba potcjenjivati motiv kao izvor energije. Ovo mu je prvo masters finale, igrace do samih granica izdrzljivosti.

Leave a comment:

• Beocca
    replied
    Mislim da Novak moze biti zadovoljan. Iako mu je Diego bas nezgodan na sljaci, bar odlicno zna sta ga ceka. Shapo je nepredvidiv krajnje, mozda bi bas zbog toga i lakse prosao Nole sa njim, ali ako upadne plavusan u ritam, uf..
    Sjecam se da ga je prosle godine na istom ovom terenu Diego bas omrcio dropovima. Mislim da je naucio tu lekciju Novak i da ne bi valjalo da on eksperimentise puno sa dropovima protiv ove pčelice. Niti ce ga izmoriti, niti ce iscupati poena, jer Svarci sve stize i ima bas meku ruku..
    a znas sta,nek izgubi sutra i zavrsi vise sa tim UNBEATEN i nek tako ide na RG

sve vise mislim da je zbog toga tako nervozan

Leave a comment:

• Ljubitelj tenisa
    replied
    Ma Diego je mrtav umoran. Male šanse ima sutra. On da može da dobije još i Noleta bio bi top 3.

Leave a comment:

• Beocca
    replied
    hm,nadalovci su a TV postali nervozni,ujedaju...

Leave a comment:

• Joker
    replied
    Mislim da Novak moze biti zadovoljan. Iako mu je Diego bas nezgodan na sljaci, bar odlicno zna sta ga ceka. Shapo je nepredvidiv krajnje, mozda bi bas zbog toga i lakse prosao Nole sa njim, ali ako upadne plavusan u ritam, uf..
    Sjecam se da ga je prosle godine na istom ovom terenu Diego bas omrcio dropovima. Mislim da je naucio tu lekciju Novak i da ne bi valjalo da on eksperimentise puno sa dropovima protiv ove pčelice. Niti ce ga izmoriti, niti ce iscupati poena, jer Svarci sve stize i ima bas meku ruku..

Leave a comment:

• miloolja
    replied
    Niko nije rekao da je Dijego mlad, mlad (nisam ni pisala o njemu konkretno), vec generalno ostaje tenis mladjim momcima. I na USO je bila velika borba iako mozda manje lep tenis, ali i tamo smo imali jednog mladjeg i jednog malo starijeg

Poenta da tenis nece porpasti i da ce biti gledan.

Leave a comment:

• bojanaBG
    replied
    Odlican mec, Shapo igra najatraktivniji tenis od svih klinaca, nadam se da ce biti i najuspesniji.

Leave a comment:

• Marija81
    replied
    Originally posted by torpedo View Post
    Bravo momčenije se ni moglo drugačije završiti kad Mara navija za Šapu.....
    Ja sam navijala da igraju što duže...

Odličan meč inače...

Leave a comment:

• 147
    replied
    Svarcman i nije tako mlad, 28 godina ima. Odlican mec. Vise sam navijao za Shapovalova, ali ako nista barem su igrali vise od 3h.

Leave a comment:

• torpedo
    replied
    Bravo momčenije se ni moglo drugačije završiti kad Mara navija za Šapu.....

Leave a comment:

Working...