Announcement

Collapse
No announcement yet.

Rim 2020. - kad mu vreme nije

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• miloolja
    replied
    Prosle godine je igrao sve vecernje termine (Rafa dnevne) i nije imao dovoljno vremena za odmor.

Problem prave jedino zene (sace torpedo da objasni), jer recimo da nije njih, mogao bi da igra 2 sata kasnije, ovako...

Leave a comment:

• Marija81
    replied
    I,da...kada ste kod najgoreg suđenja ikada...

Ovo ko nadmaši alal mu vera

Prosuće Švarcman prednost, stiže ga umor polako

Leave a comment:

• torpedo
    replied
    Ja sam bio uvjeren da Švarci ne može 2 dana za redom...i dalje tako mislim

Leave a comment:

• ekvador
    replied
    Novaku Sunce ne prija, ovo za Nadala ima i smisla sto pricas, ali vecernji termin je prime time za TV, najveca gledanost, od toga zive svi, cele nedelje ga stavljaju u radno vreme kao broj 1 a evo Svarcman u najgledanijem terminu po povetarcu.

Leave a comment:

• Nesic
    replied
    Valjda će ova dojica u 3 seta...

Leave a comment:

• torpedo
    replied
    Sudija lagani retard. Šta ako je opsovao, to je nama psovka kao amerima kad kažu do vraga. Nije jebao mater ni protivniku ni sudiji a ni publici. Hoće da ga strpaju u neke svoje norme ponašanja, čini mi se da sam negdje pročitao da su ga nakon ovog lomljenja reketa pitali dal će da posjeti nekog psihokurcapalca....

Leave a comment:

• Marija81
    replied
    Originally posted by ekvador View Post
    I pre su ga stavljali po Suncu kao kvalifikanta, ali sada ceo turnir, ne znam da li postoji zvanicno objasnjenje kao da vise niko i ne prica o tome
    A možda su mu učinili uslugu da ima više odmora od protivnika?
    Hajde da gledamo sve kao polupunu čašu...
    I Rafi su uvalili večernji termin koji njemu na šljaci inače manje odgovara...
    Uostalom ovo bi možda kao teorija zavere moglo da prođe da je neki drugi turnir u pitanju, ali Rim ni slučajno...

Leave a comment:

• ekvador
    replied
    Originally posted by Joker View Post
    Pa jeste simptomaticno. I ove 3 greske danas.. ono ja nikad u zivotu nisam vidio. Kao da namjerno zele da ga isprovociraju i izbace iz takta. Ja ne smijem da zamislim kako bih ja reagovao da me onako sudija na oci laze i govori kako je dobra lopta, a obojica vidimo otisak van linije. I tako 3 puta.. Bas da iskocis iz koze.

I umjesto da to bude vijest dana, skandal turnira, aktuelnost koja se ne skida sa portala.. oni o tome kako je Novak opomenut. Znaci.. preocigledno!!!
    I pre su ga stavljali po Suncu kao kvalifikanta, ali sada ceo turnir, ne znam da li postoji zvanicno objasnjenje kao da vise niko i ne prica o tome

Leave a comment:

• Marija81
    replied
    Originally posted by Joker View Post
    Pa jeste simptomaticno. I ove 3 greske danas.. ono ja nikad u zivotu nisam vidio. Kao da namjerno zele da ga isprovociraju i izbace iz takta. Ja ne smijem da zamislim kako bih ja reagovao da me onako sudija na oci laze i govori kako je dobra lopta, a obojica vidimo otisak van linije. I tako 3 puta.. Bas da iskocis iz koze.

I umjesto da to bude vijest dana, skandal turnira, aktuelnost koja se ne skida sa portala.. oni o tome kako je Novak opomenut. Znaci.. preocigledno!!!
    Novak je opomenu dobio zbog psovke...E, sad' što je Novak i dalje pod lupom i što je svaka opomena vest je normalno i očekivano posle onoga sa USO...
    Izgovorio je citiram :" A u p***u materinu."
    Što se sudije tiče 3 očigledne greške je napravio.
    Namerno ili ne samo on zna, ali ono što znam je da postoji velika mogućnost da više neće suditi Novakove mečeve ukoliko se Novak bude žalio.

Švarcman igra opasno...

Leave a comment:

• FitnessGuy
    replied
    Ala tuče po mreži Shapo. Maltene se iznenadim kad onako zapne i ne pogodi mrežu.

Leave a comment:

• FitnessGuy
    replied
    Hajd da probam na slepo, pošto Shapovalova nisam gledao, 2:0 za njega.

Leave a comment:

• Joker
    replied
    Originally posted by bojanaBG View Post

Last edited by Joker; 20-09-20, 18:00.

Leave a comment:

• ekvador
    replied
    Malo se brinem za Novaka, i pre su mu svasta radili, ali sada su krenuli direktnije , kao da gube strpljenje

Leave a comment:

• bojanaBG
    replied

Leave a comment:

• Beocca
    replied
    Pa drpio sam ga od bojane

Leave a comment:

Working...