Prosle godine je igrao sve vecernje termine (Rafa dnevne) i nije imao dovoljno vremena za odmor.
Problem prave jedino zene (sace torpedo da objasni), jer recimo da nije njih, mogao bi da igra 2 sata kasnije, ovako...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Rim 2020. - kad mu vreme nije
Collapse
X
-
-
Ja sam bio uvjeren da Švarci ne može 2 dana za redom...i dalje tako mislim
Leave a comment:
-
Novaku Sunce ne prija, ovo za Nadala ima i smisla sto pricas, ali vecernji termin je prime time za TV, najveca gledanost, od toga zive svi, cele nedelje ga stavljaju u radno vreme kao broj 1 a evo Svarcman u najgledanijem terminu po povetarcu.
Leave a comment:
-
Sudija lagani retard. Šta ako je opsovao, to je nama psovka kao amerima kad kažu do vraga. Nije jebao mater ni protivniku ni sudiji a ni publici. Hoće da ga strpaju u neke svoje norme ponašanja, čini mi se da sam negdje pročitao da su ga nakon ovog lomljenja reketa pitali dal će da posjeti nekog psihokurcapalca....
Leave a comment:
-
Originally posted by ekvador View PostI pre su ga stavljali po Suncu kao kvalifikanta, ali sada ceo turnir, ne znam da li postoji zvanicno objasnjenje kao da vise niko i ne prica o tome
Hajde da gledamo sve kao polupunu čašu...
I Rafi su uvalili večernji termin koji njemu na šljaci inače manje odgovara...
Uostalom ovo bi možda kao teorija zavere moglo da prođe da je neki drugi turnir u pitanju, ali Rim ni slučajno...
Leave a comment:
-
Originally posted by Joker View PostPa jeste simptomaticno. I ove 3 greske danas.. ono ja nikad u zivotu nisam vidio. Kao da namjerno zele da ga isprovociraju i izbace iz takta. Ja ne smijem da zamislim kako bih ja reagovao da me onako sudija na oci laze i govori kako je dobra lopta, a obojica vidimo otisak van linije. I tako 3 puta.. Bas da iskocis iz koze.
I umjesto da to bude vijest dana, skandal turnira, aktuelnost koja se ne skida sa portala.. oni o tome kako je Novak opomenut. Znaci.. preocigledno!!!
Leave a comment:
-
Originally posted by Joker View PostPa jeste simptomaticno. I ove 3 greske danas.. ono ja nikad u zivotu nisam vidio. Kao da namjerno zele da ga isprovociraju i izbace iz takta. Ja ne smijem da zamislim kako bih ja reagovao da me onako sudija na oci laze i govori kako je dobra lopta, a obojica vidimo otisak van linije. I tako 3 puta.. Bas da iskocis iz koze.
I umjesto da to bude vijest dana, skandal turnira, aktuelnost koja se ne skida sa portala.. oni o tome kako je Novak opomenut. Znaci.. preocigledno!!!
Izgovorio je citiram :" A u p***u materinu."
Što se sudije tiče 3 očigledne greške je napravio.
Namerno ili ne samo on zna, ali ono što znam je da postoji velika mogućnost da više neće suditi Novakove mečeve ukoliko se Novak bude žalio.
Švarcman igra opasno...
Leave a comment:
-
Ala tuče po mreži Shapo. Maltene se iznenadim kad onako zapne i ne pogodi mrežu.
Leave a comment:
-
Hajd da probam na slepo, pošto Shapovalova nisam gledao, 2:0 za njega.
Leave a comment:
-
Originally posted by bojanaBG View Post
I umjesto da to bude vijest dana, skandal turnira, aktuelnost koja se ne skida sa portala.. oni o tome kako je Novak opomenut. Znaci.. preocigledno!!!Last edited by Joker; 20-09-20, 18:00.
Leave a comment:
-
Malo se brinem za Novaka, i pre su mu svasta radili, ali sada su krenuli direktnije , kao da gube strpljenje
Leave a comment:
Leave a comment: