Announcement

Collapse
No announcement yet.

>>>UŽIVO<<< US Open 2020.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Kako si ga ti Bojana videla?

Aha stavila si gif.
    sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
    But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• kraj seta Evansa i Mouteta totalna ludnica
      http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
      with experience.

Comment

• hahahahahah, sutra ide trans black lives matter

Comment

• Nesto navijam za Dimitrova da ode daleko, djeluje prespremno. Ne moze covjek izgledat zadihano nakon 3 sata i dugog poena, strasno

Comment

• Sa Dimitrovim nikada načisto nisi. Sklon je oscilacijama kad najmanje očekuješ.
            Treba mi njegov trijumf za prolaz tiketa i finih parica.

Poslato sa BTV-DL09 pomoću Tapatoka

Comment

• Kad' smo već kod Dimitrova...gledam ovo šarenilo od opreme...

Zašto zaboga niko nije iskomentarisao kako je Najk unakazio igrače ovim šarenim kombinacijama?

Danas malo uhvatih meč Done Vekić, pa u onoj suknji i Bože pomozi, a Osaka u šortsu preko onog trikoa- kriminalno...

Uzgred jedan Grigorov super potez
              Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali
              Ko sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred.
              "When the crowd is chanting Roger I hear Novak."

Comment

• Na prvu Dimitrov ko u "kockastom" dresu Hrvatske.
                Odvratna mu kombinacija.

Comment

• Ma da liči ha HR dres pa ok, ali ovo ne liči ni na šta...kao da je neko na belu majicu "pljusnuo" boju pa šta se "uhvati"...

Osakina kombinacija tek...

Kako god, bitno je da mu ne utiče na igru.
                  Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali

Comment

• Dimitrov i konstantnost.
                    Ne bi me uopšte iznenadilo da ovo ode u peti.

Comment

• I bi peti... Sad valja reci: "Ne bi me uopste cudilo da ovo Dimitrov izgubi..."

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
                        Ma ajde sto ne moze da pije iz konzerve, ali ideja da mu ne daju casu nego da mu oni nesto sipaju i donesu
                        apsolutno,timika je pametan

LM,ima nov sajt,nov logo,juce mu bio rodjendan a za sebe pise Tennis Superstar Dominic Thiem

a ovi strucnjaci sa tennis.com proglasise raonu za pobednika ove ;etrvrtine
                        Wizard

Comment

• Tiafoe izbacio Milmana u 5 setova i to je gubio 2:1, uvek je lepo kad australijsko djubre izgubi
                          http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                          with experience.

Comment

• Iju, što ga ,ne voliš? Msm Milmana...

A Tijafoa kada god vidim prva asocijacija mi je onaj legendarni meč kada je jedan par bio bučan

Comment

• milmana sto ne voli...?ih,maro
                              Wizard

Comment

• Originally posted by Uthred View Post
                                milmana sto ne voli...?ih,maro
                                Misliš zbog USO 2018?

Comment

Working...
                                X