Announcement

Collapse
No announcement yet.

>>>UŽIVO<<< US Open 2020.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Metarski auti, raspad "sistema" 👎

Послато са SM-N975F уз помоћ Тапатока

Comment

• Ihhh kada je bila zebra Joshmore.

Raspao se toralno
      Bas sam iznenadjena.
      sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
      But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Zverev ako ovo ispusti, treba da se penzionise još veceras. Još je rano ali 2-0 u gs finalu je tresko okrenuti.
        No videsmo svi Bornu.

Comment

• Pojeo ga pritasak.

Послато са SM-G975F помоћу Тапатока

Comment

• Kako je steeeegnut...

Comment

• Rekoh ja vama , nema šta Tim da traži na ovom betonu
              Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali
              Ko sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred.
              "When the crowd is chanting Roger I hear Novak."

Comment

• Originally posted by Marija81 View Post
                Rekoh ja vama , nema šta Tim da traži na ovom betonu
                Poslije tvog komentara očekujem da se sve okrene

Comment

• Nema sanse da ovo prodje glatko i jednostrano. Moraju raspadi biti obostrani i naizmjenicni.

Comment

• Originally posted by torpedo View Post
                    Poslije tvog komentara očekujem da se sve okrene
                    Ma kakvi ovo čak ni ja ne mogu da izmalerišem ...nego se prisećam šta rekoh onomad kod Novaka u temi, početkom turnira o Timu...
                    Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali
                    Ko sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred.
                    "When the crowd is chanting Roger I hear Novak."

Comment

Juri na mrežu kad god ubaci prvi ko muva bez glave. A kad je skrati to ne liči ninašta.
                      Da ovako igra Djokovic, govorio bi kako igra savrsen tenis, gledaj malo objektivno i realno, igra Zverev odlican mec.
                      Da igra kao sto je igrao protiv Corica ili Buste, ne bi bio ovakav rezultat...
                      http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                      with experience.

Comment

• ovo ce ubiti tima,dzaba se on segaci da ce se zvati marej,marej ima tri slema,od toga dva W
                        Wizard

Comment

• Originally posted by Uthred View Post
                          ovo ce ubiti tima,dzaba se on segaci da ce se zvati marej,marej ima tri slema,od toga dva W
                          (dobro,jedan kupljen )
                          Wizard

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
                            Da ovako igra Djokovic, govorio bi kako igra savrsen tenis, gledaj malo objektivno i realno, igra Zverev odlican mec.
                            Da igra kao sto je igrao protiv Corica ili Buste, ne bi bio ovakav rezultat...
                            Dovoljno mu da drži loptu u igri a Tim će se sam ubiti.

Comment

• Igra Salo dobro,nije on kriv sto je Timotije skino gace

Jbg,sivonja mode ne radi danas

Comment

Dovoljno mu da drži loptu u igri a Tim će se sam ubiti.
                                Ide i na vinere Zverev, igra bas odlicno.
                                http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                                with experience.

Comment

Working...
                                X