Originally posted by 147
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
>>>UŽIVO<<< US Open 2020.
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
-
Ovo Federerovo udaranje skupljaca i Novakovo linijskog sudije po pravilima skroz iste situacije, i jedan i drugi su bespotrebno udarili lopticu i tako mogli da naude tim ljudima, jedina razlika sto je Federer imao srece pa ga je pogodio gde ga je pogodio, a ovaj je nastavio da se smeje. Normalno je da Rodzer nije zasluzio nikakvu kaznu (mozda opomenu), ali samo pravilo zavisi od toga da li si imao nesrecu da tu osobu pogodis u glavu ili negde manje bolno, sto je cista glupost. I da, mislim da Federer ne bi dobio iskljucenje da mu se desila ovakva siutacija na US Openu.
P. S. Ti si uporedila Sapovalovu situaciju sa Novakovom, a smejes se kad neko uporedi Novakovu i Rodzerovu (2 mnogo slicnije situacije (jacina udarca, blizina i druge okolnosti)).Last edited by Filip998; 07-09-20, 01:06.
Comment
-
Originally posted by Filip998 View PostOvo Federerovo udaranje skupljaca i Novakovo linijskog sudije po pravilima skroz iste situacije, i jedan i drugi su bespotrebno udarili lopticu i tako mogli da naude tim ljudima, jedina razlika sto je Federer imao srece pa ga je pogodio gde ga je pogodio, a ovaj je nastavio da se smeje. Normalno je da Rodzer nije zasluzio nikakvu kaznu (mozda opomenu), ali samo pravilo zavisi od toga da li si imao nesrecu da tu osobu pogodis u glavu ili negde manje bolno, sto je cista glupost. I da, mislim da Federer ne bi dobio iskljucenje da mu se desila ovakva siutacija na US Openu.
P. S. Ti si uporedila Sapovalovu situaciju sa Novakovom, a smejes se kad neko uporedi Novakovu i Rodzerovu (2 mnogo slicnije situacije (jacina udarca, blizina i druge okolnosti)).
Comment
-
Cak i da je tako kao sto pricate, Federer je svega par puta u karijeri tako udario lopticu, i samim tim verovatnoca da nekoga nezgodno pogodi je manja. Novak je sa druge strane jako blizu bio diskvalifikacije u vise navrata. Ja se recimo secam RG 2016, Rim 2016., Doha mislim 2017. mada nisam siguran za godinu. Bilo je jos puno slicnih situacija, ali trenutno ne mogu da se setim.
Comment
-
Originally posted by bojanaBG View PostKako je to bio jak udarac kad je mali odmah potrcao po lopticu i jos se smeje?
Da je ova zena dobila udarac u nogu i rekla da je ok, Djolovic bi najvise dobio opomenu...
Da li je moguce da su vamam ove 2 situacije iste?
Ili jos bolje pitanje, da li bi bilo diskvalifikacija bila na mestu da su umesto Djolovica bili Fed/Nadal? I bez odgovora: oni je ne b dobili...jednostavno sa da ili ne
Prva si postavila obaveštenje zvanično sa USO gde jasno piše udari sudiju ili skupljača loptice tad ti je odgovaralo a sad opravdavaš situaciju što je čovek postavio za RF koji napucava dete. U pravilima i saopštenju jasno stoji da nije bitno da li pogodio slučajno ili namerno, kroz smeh i šalu ili ne.
Послато са SM-N975F уз помоћ Тапатока
Comment
-
Originally posted by 147 View PostCak i da je tako kao sto pricate, Federer je svega par puta u karijeri tako udario lopticu, i samim tim verovatnoca da nekoga nezgodno pogodi je manja. Novak je sa druge strane jako blizu bio diskvalifikacije u vise navrata. Ja se recimo secam RG 2016, Rim 2016., Doha mislim 2017. mada nisam siguran za godinu. Bilo je jos puno slicnih situacija, ali trenutno ne mogu da se setim.
da nije takav,ne bi ni imao 17 GS titula,boli me uvo ko shvata i ko ne...Wizard
Comment
-
Originally posted by cacanin View PostNE.
Prva si postavila obaveštenje zvanično sa USO gde jasno piše udari sudiju ili skupljača loptice tad ti je odgovaralo a sad opravdavaš situaciju što je čovek postavio za RF koji napucava dete. U pravilima i saopštenju jasno stoji da nije bitno da li pogodio slučajno ili namerno, kroz smeh i šalu ili ne.
Pa on u svakom mecu tako dodaje loptice skupljacima loptica, ali bukvalni stalno to radi, kakvo crno napucavanje...
Svi do jednog koji izjednacavate ove 2 situacije ste coravi, ja drugu rec nemamhttp://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
-
Originally posted by cacanin View PostNE.
Oba.
Svi znamo šta ja mislim o Novaku a šta o Federeru kao teniserima i kao osobama.
Ali Čačke ima tu ono ali...
Novak, frustriran, vadi loptu iz džepa i napucava, pogađa sudiju kojoj je loše...
Federer udara lopticu, pogađa dete, mali se smeje i govori da je ok, može da nastavi dalje...
Novak je trenutak pre ovoga već ispucao jednu lopticu baš jako...
Verovatno je sve uzeto u obzir...
Evo šta kaže OzmoAli pravila su neumoljiva u tom smislu - namera nije bitna, već krajnji ishod. Ipak, da bar nije pogodio u vrat linijskog sudiju i da je bilo malo slabije, verovatno bi mu i progledali kroz prste, nešto na tom tragu je i Novaku rekao supervizor na terenu.Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by bojanaBG View PostNapucava dete?!?!!
Pa on u svakom mecu tako dodaje loptice skupljacima loptica, ali bukvalni stalno to radi, kakvo crno napucavanje...
Svi do jednog koji izjednacavate ove 2 situacije ste coravi, ja drugu rec nemam
Dosta igrača u svakom meču odloži lopticu u ugao, i Novak to radi, trebamo ga tako pravdati? I Agassi situacija je zanimljiva, nije ni opomenut.
Comment
-
Originally posted by bojanaBG View PostNapucava dete?!?!!
Svi do jednog koji izjednacavate ove 2 situacije ste coravi, ja drugu rec nemam
Originally posted by Marija81 View PostPažljivo sam pogledala snimke.
Oba.
Svi znamo šta ja mislim o Novaku a šta o Federeru kao teniserima i kao osobama.
Ali Čačke ima tu ono ali...
Novak, frustriran, vadi loptu iz džepa i napucava, pogađa sudiju kojoj je loše...
Federer udara lopticu, pogađa dete, mali se smeje i govori da je ok, može da nastavi dalje...
Novak je trenutak pre ovoga već ispucao jednu lopticu baš jako...
Verovatno je sve uzeto u obzir...
Evo šta kaže Ozmo
http://sportklub.rs/Blog/Sasa-Ozmo/a...lisekunda.html
Comment
Comment