Originally posted by Sandugp
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
>>>UŽIVO<<< US Open 2020.
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Ma Pešikan je bio toliko snishodljiv da je bilo bljutavo.
Srđan je komentarisao kao roditelj, sve u superlativu...
Ne sviđa mi se to...Hajde da je davao kratke izjave posle meča ili neki kraći intervju ali prenos- potpuni promašaj...
Najjača scena je bila tokom jednog poena kada se Pešikan raspričao, pa postavlja pitanje a Srđan mu kaže da tokom poena treba ćutati( možda ne baš tim rečima) ali fino me je nasmejao...Last edited by Marija81; 05-09-20, 00:38.Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by torpedo View PostOno što sam gledao tj slušao nije Srđan ništa (pretjerano) lupao. Jednostavno je dosadan, nije kompetentan. U kombinaciji sa bilo kojim komentatorom sa ES je lošeeee.Last edited by mark !t zer0; 05-09-20, 00:35.sloboda ili ništa
Comment
-
Mene taj Pesikan mnogooo nervira. Srdjanovo nije da zna da komentarise (kaze Vladan da je pljeskao posle nekih Novakovih poena i vikao bravo Noksa ) ali Pesikanovo jeste, a on je ko neka zenetina na pijaci, samo trtlja i ne zaklapa. To me najvise nervira kod komentatora. Ne kad pogrese, kad ne znaju, kad prave lapsuse, ali to trtljanje i pricanje u beskraj...aooooosigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by Ruzni Prljavi Zli View PostJel si me preduhitrila?
Poslato sa BTV-DL09 pomoću Tapatokasigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
Comment
-
Не можеш довести обичног родитеља у коментаторску кабину, а не Новаковог родитеља, који је и на једноцифреном броју ГС титула правио проблеме коментаторима.
Човјек, Шешикан, га се боји и увлачи му се до нивоа да постаје негледљиво. Срђан у преносу прича како је бушио некога 9:0, а Пешикан говори ка сам на вријеме схватио да не знам играти тенис. Бљак...
Ваљда ће неко ма ЕСпорту бити довољно паметан да прекине ово бламирање. Или то или да неко пошаље Новака кући што прије.
Comment
-
Da neko posalje Novaka sto pre kuci da vi ne bi slusali Srkija???
E svasta.
On je tu do kraja, tako da palite strimove ili stavite na mute , ako nemate mogucnost da prebacite na Engleze.sigpic
Comment
-
-
Ali Novak koji započinje meč duplomŠampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
Comment