Vlaga je nenormalna, njega to ubija
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Cincinnati 2020.
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Uthred View Postja vama kaem da nebojsa sine pijan, avi recite sta ocete
Ma davno nije prenosio a vala ni ispratio mnoge stvari pa tako lupi nekad' nešto.Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostJ el mogu ja da seviram?
Auuu šta uradi...pa da sam tamo da ga pitam da l' je normalanŠampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by 147 View PostIgra Augut uvek neverovatno proiv Djokovica. Prosto neverovatno kako je odigrao dva poena na 2:5 0:30. Da se igralo juce ne bi imalo ovoliko snage.
Finale je sutra u 1. Nadam se da ce igraci opasno da protestuju protiv USTA.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
Comment