Announcement

Collapse
No announcement yet.

Evroliga / Evrokup 2020-21

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• To se i ja pitam, dečko ne bi mogao da igra ni u Dinamiku.
    “La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"

Comment

• A još bio i u NBA

Comment

• Bio i Zagorac, i Rastko Cvetković.
        “La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"

Comment

• Originally posted by mmajstor View Post
          Ne vidim sto se spominje Djordjevic kada je Virtus igrao juce
          Da, malo postaje degutantno to stalno komentarisanje ćelavog, naravno ničim izazvano.
          Spoiler
          Ako mi časi smrti postanu bliski,
          I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
          Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
          Nije umio da odstupi,
          Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
          Pao unapred, a ne unazad,
          I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
          Uračunato i u moj pad.

Comment

• Izazvano je nazivanjem Vase Micića luzerom, to je degutantno.
            Dečko nije imao šutersko veče, ali je zato savršeno razigravao, imao je 6 asistencija što je istakao i Ataman nakon utakmice. Ćelavi je najveći luzer kao trener i kod njega svi izgledaju kao luzeri, zato sam rekao.

Comment

• Ne, rekao si zato što si toksični kompleksaš.
              sloboda ili ništa

Comment

• To je tek tvoja percepcija. To da je ćelavi trenerska prevara kod kojeg svi izgledaju gore je činjenica.

Comment

• Moguće, ali čim ti imaš potrebu da ničim izazvan to ponavljaš svako malo, nešto tu nije kako treba.
                  sloboda ili ništa

Comment

• Ništa više od odgovora provokatoru.

Comment

• Originally posted by dekkard View Post
                      Izazvano je nazivanjem Vase Micića luzerom, to je degutantno.
                      Dečko nije imao šutersko veče, ali je zato savršeno razigravao, imao je 6 asistencija što je istakao i Ataman nakon utakmice. Ćelavi je najveći luzer kao trener i kod njega svi izgledaju kao luzeri, zato sam rekao.
                      Što se Vase tiče, apsolutno si u pravu.
                      Spoiler
                      Ako mi časi smrti postanu bliski,
                      I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
                      Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
                      Nije umio da odstupi,
                      Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
                      Pao unapred, a ne unazad,
                      I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
                      Uračunato i u moj pad.

Comment

• Generalno, Vasa je dosta sporije usao u sezonu ako uporedimo sa proslogodisnjim igrama gde je bio fenomenalan. Jos uvek nije pronasao formu u sutu pogotovu.
                        Last edited by mark !t zer0; 06-11-20, 12:29.
                        sloboda ili ništa

Comment

• Nema tu nikakve provokacije, od pocetka karijere pratim Vasu. i izneo sam ono sto sam percipirao na bazi njegove igre.
                          Kada god je najbitnije i kad god treba nesto da se resava on kiksne... popije seriju banana, izgubljene lopte i promaseni otvoreni sutevi. Takav je bio u mladjim kategorijama, Megi, Nemackoj, Zvezdi, reprezentaciji, i sada u Efesu. To sto on generalno ima dobar ucinak je nesto potpuno drugo... nisam rekao niti mislim da je on los igrac, vec samo da je gubitnik jer obavezno kiksne onda kada je to najpotrebnije. Prakticno nije u stanju da preuzme ulogu vodje, nije taj kalibar jer nema pobednicki mentalitet.

Kakve sad tu veze ima Djordjevic. Ako je neko projektovao Vasin ucinak u svoj personalni ego pa se time oseti povredjenim, potpuno je besmisleno shvatati to licno, a onda i svetiti se pod pretpostavkom da i drugi prave neke slicne projekcije.
                          Last edited by mmajstor; 06-11-20, 13:00.

Comment

• Opaki Edi.

60% šuta za 3 u Evroligi.

Comment

• Šta se dešava sa De Kolom?

Dešon Pjer igra najbolju partiju u dresu Fenera.

Comment

• Konačno stari Tomas Volkap.
                                Ovogodišnje njegovo najbolje poentersko izdanje.

Poslato sa BTV-DL09 pomoću Tapatoka

Comment

Working...
                                X