Announcement

Collapse
No announcement yet.

KK Crvena zvezda - prelazni rok 2020/21

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ja se nadam da ovo znaci da se odustaje od Hamiltona i da je Volden upao umesto njega. Jer ako su njih dvojica dva prva pleja onda dokurca.

Comment

• Originally posted by Cassius Clay View Post
      Čovek će biti bekap, neće biti prvi plej. Pangos loading

Sent from my iPhone using... using my brain cells
      A da ne bude

Comment

• Pangos prvi plej, Volden drugi sa domaćim igračem, iz Železnika moji, znate vi dobro koji.

Comment

• Nedovic nece doci sto posto. Volden je previse placen. Krckace se jedno 7-8 stranaca, bar 6 overpaid.

Ovo je teret Obradovicu, kiksevi se nece prastati.
          3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
          6× Montenegrin League champion (2007–2012)
          3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
          2× German League champion (2018, 2019)
          6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
          4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
          2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)

Comment

• Originally posted by LosmiSK View Post
            Nedovic nece doci sto posto. Volden je previse placen. Krckace se jedno 7-8 stranaca, bar 6 overpaid.

Ovo je teret Obradovicu, kiksevi se nece prastati.
            Daj neke dokaze za to "overpaid" i šta znači overpaid?

Koji kiksevi? Koji teret? Opusti se.

Comment

Daj neke dokaze za to "overpaid" i šta znači overpaid?

Koji kiksevi? Koji teret? Opusti se.

Ne treba dokaz vec zdrav razum. Kupiti igrace u Junu, dva najbolja iz El tima na svojim pozicijama. Oko jednog se otimao PAO, drugi iz partizana, tu je sve jasno, a lideri na kecu i krilu tek treba da dodju.

Svaka cast Covicu sto je nagovorio kinesku zeleznicu da ulozi. Vratice im se desetostruko. Covek je genije !!!
              3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
              6× Montenegrin League champion (2007–2012)
              3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
              2× German League champion (2018, 2019)
              6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
              4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
              2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)

Comment

• Gorucka.

Spremite se, još malo pa bum.

Comment

• Originally posted by Karamazov View Post

Gorucka.

Spremite se, još malo pa bum.
                  Jao majko Bozija ovo stvarno nije sala...

Comment

• Losmi ok skontali smo, kineska zeleznica, narod, pljacka, Vucic, nismo glupi. Ali kakve to veze ima sa ovim? Pa ne zivimo ispod kamena.

Ove sezone zbog ekonomske situacije se cilja zavrsnica, to je to. Fener se raspao, raspadaju se klubovi, mi low key idemo na titulu ove godine.

Comment

• @casius clay

Naravno da sam znao ali sam se nadao da je samo igra NC sa njima, ali ne vredi, resio je da im se revansira njihovom igrom sa Stefanom Jankovicem. Cuj NC da plati obestecenje i da te pare odu na njihov racun, ahaha, Wolden je po dva osnova slobodan, El poziv i kasnjenje plate. Dolazi kao back up, poznaje grad, nema prilagodjavanja, a sto bi NC platio njega vise od KKP, Znaci ako komsije kazu da jeftin, sto bi mi mu dali vecu platu od one koje on imao u KKp a vidimo da on tu platu nije dobio evo vec 6 meseci.
                      Po meni moglo je bolje resenje jer ne kazem da je los igrac, imam los osecaj da bilo koji igrac promeni dres njihov za nas, bez obzira sto je stranac.
                      LosmiSk ajde molim zajebi vise kuknjavu nad sudbinom srpskog naroda i budzeta, idi prati muceni Bayern koji nije uspeo ni u polufinale nikad jaceg Nemackog prvenstva da udje, koliko se secam tvoj ljubimac je selektirao tu ekipu, vidi sta ce sa njima biti a pusti KKCZ da se muci od srede kako Pangosa i Loyda da uklope.

Comment

• Originally posted by Šarac View Post
                        @casius clay

Naravno da sam znao ali sam se nadao da je samo igra NC sa njima, ali ne vredi, resio je da im se revansira njihovom igrom sa Stefanom Jankovicem. Cuj NC da plati obestecenje i da te pare odu na njihov racun, ahaha, Wolden je po dva osnova slobodan, El poziv i kasnjenje plate. Dolazi kao back up, poznaje grad, nema prilagodjavanja, a sto bi NC platio njega vise od KKP, Znaci ako komsije kazu da jeftin, sto bi mi mu dali vecu platu od one koje on imao u KKp a vidimo da on tu platu nije dobio evo vec 6 meseci.
                        Po meni moglo je bolje resenje jer ne kazem da je los igrac, imam los osecaj da bilo koji igrac promeni dres njihov za nas, bez obzira sto je stranac.
                        LosmiSk ajde molim zajebi vise kuknjavu nad sudbinom srpskog naroda i budzeta, idi prati muceni Bayern koji nije uspeo ni u polufinale nikad jaceg Nemackog prvenstva da udje, koliko se secam tvoj ljubimac je selektirao tu ekipu, vidi sta ce sa njima biti a pusti KKCZ da se muci od srede kako Pangosa i Loyda da uklope.
                        Dobro pamtim sveee, sveee što bilo je, ooo, svud sam išo da bi Lojda gledao... Kad se prejede Gazda reći ćeee, Pangos novi igrač jeee, ooo, Voldena je doveo da bi njega gledao.... Nananana, nananana, na na nanananana

Comment

Dobro pamtim sveee, sveee što bilo je, ooo, svud sam išo da bi Lojda gledao... Kad se prejede Gazda reći ćeee, Pangos novi igrač jeee, ooo, Voldena je doveo da bi njega gledao.... Nananana, nananana, na na nanananana

Ali pazi molim te coveka koji se brine o budzetu Srbije koji odgovorno napise da je Wolden preskup, pa dobro informisani forumasu napisi nam koje su to cifre dogovorene za NNOka <Loyda i Woldena kada jos nijedan nije potpisao.
                          Jel si na prst u dupe sa njihovim managerima pa su ti izneli cifre .
                          Ajde napisi nam za koliko je igrao wolden u KKP i sada nam napisi za koliko 1000 % mu je najveca cicija koja postoji u Srbiji NC povecala platu. Jel ti kapiras moj dobri druze da mi njega nismo jurili nego da se sam ponudio, kao i Gordic, da je tamo raspad sistema. Pa kada se sam nudis jedna je cena a druga je kada ti juris i kupujes, pa valjda toliko znas o ekonomiji i ponudi i traznji.
                          Ja opet da ponovim nisam odusevljen sa ovim potezom ali nemoj ovde zbog svog hejta prema KKCZ i Covicu pisati da smo ga platili pola miliona eur igraca iz EC .
                          Opusti se , tek sleduju potpisi, popij nesto hladno.

Comment

• Što je najgore čuo sam i za Gordića. Tu ljigu ne bih mogao u dresu da vidim.

Comment

Što je najgore čuo sam i za Gordića. Tu ljigu ne bih mogao u dresu da vidim.
                              Da, i Trinkijeri dolazi za pomocnika, a Ostoja za ekonoma.

Comment

• Originally posted by Storm View Post
                                Da, i Trinkijeri dolazi za pomocnika, a Ostoja za ekonoma.
                                Ne da dolazi nego da se pominje. Šta ti je, šta se brecaš.

Comment

Working...