Announcement

Collapse
No announcement yet.

KK Crvena zvezda - prelazni rok 2020/21

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by L a z a R View Post
    Kada sam cuo od ljudi koji problem ima KK i predlozi vezani za isti, mislio sam da je sala.
    Jedan od predloga je bio i da se napravi presedan i ustupi, bogatijim povlastenijim klubovima u okolini, ucesce u LE,a mi bi za tu uslugu mogli da izguramo sezonu.
    Izdrzi Zvezdo.
    Nista ja ne razumem sta si napisao... sta je LE i o kakvim povlascenim klubovima u okolini mislis?

Cim Sarac ovoliki broj puta ponavlja da se Sale iskljucivo pita oko izbora sastava, samim tim nam govori da do sada to nije bio slucaj. Pa ko bi drugi trebalo da se pita, pa da to toliko puta napominje?

Comment

• Volden je drvo javorovo i nema on sta da trazi u EL

Comment

• Originally posted by Salexn View Post
        Volden je drvo javorovo i nema on sta da trazi u EL
        Volden je drvo javorovo samo za one koji su košarcku videli samo na igrici.
        A ne znam zašto on uvek mora da prenese loptu, zašto ovde Perperoglu recimo ne prenese loptu, pa onda je da Filipu... Mnogo se vremena gubi tako!

Comment

• Plej sa 1 asistencijom i 5-6 poena po utakmici u Aba ligi U EL bi mahao peskirima

Comment

• Mmajstor *
            Ide prica otprilike "ma treba im prepustiti, prodati mesto LE kad imaju, mogu, zele, a i guraju ih za razliku od nas...." i td i td.
            Seti se samo pre par godina i one ekipe koja je raspustena, rasterana sasvim slučajno.

Comment

• A LE je u stvari Evroliga?

Pa to je strasno ako je tako.

Comment

• Originally posted by L a z a R View Post
                Mmajstor *
                Ide prica otprilike "ma treba im prepustiti, prodati mesto LE kad imaju, mogu, zele, a i guraju ih za razliku od nas...." i td i td.
                Seti se samo pre par godina i one ekipe koja je raspustena, rasterana sasvim slučajno.
                Da je neki Zezelj, Voja ili Petrovic koji su nekada vodili KKCZ sada na celu KKCZ pa da se i razmisli o tom predlogu da je realan, ali mi ovde pricamo o Covicu da prepusti komsijama izlazak u EL umesto nas.

Dobra fora priznajem.

Comment

• Aman, samo prepricavam koliko ljudima tesko pada ovakvi dvojni arsini i nerealan i nekorektan odnos između klubova.
                  U jednom reprezentativci drzavni igraju na kasicicu, tj nemaju mesta od silnih stranaca, a drugi visegodisnji sampion regiona nateze i ne može zadržati prosek po ceni od igrača.
                  Last edited by L a z a r; 19-06-20, 22:43.

Comment

• Zar nije malo rano za takve zakljucke? Koliko citam Gordic nece vise igrati tamo, a ako se Voldenu ne produzi ugovor ostace bez glavne plejmejkerske osovine. Sa druge strane kod nas je posle hiljadu godina jos od Pesica dosao dokazan trener koji nije neambiciozan.

Comment

• Bez spamovanja.

Nemojte se zezati sa mnom jer umem biti gadan kad se naljutim.

Makabi kao 2016. – Beron i Braun idu zajedno iz Zvezde u Tel Aviv?

https://www.b92.net/sport/kosarka/ve...nav_id=1697814

Comment

• Ne damo svetinj.... Berona!

Comment

• Да нису преговарали у току сезоне па је Берон промашио ону отворену тројку у Тел Авиву?
                          Хммм

Comment

• Ubio ih je u Areni

Poslato sa RNE-L21 pomoću Tapatoka

Comment

• Originally posted by Samo Zvezda View Post
                              Ubio ih je u Areni

Poslato sa RNE-L21 pomoću Tapatoka
                              U prvom poluvremenu, u drugom nije postojao.
                              Mozda sam ja matori drkadzija, ali pored sve moje ljubavi prema Biliju, ne secam se evropske utakmice koju je on resio svojim sveukupnim performansom ili game winnerom.
                              ABA i KLS su druga prica tamo je dosta utakmica resio, ali ne mogu da se otmem utisku da je Bili vrstan suter i sjajan lik, ali igrac za manje utakmice, sto po meni ne vredi 500k godisnje, barem ne u klubu kao sto je nas, gde je to otprilike maksimalna plata koju bi smo ikada ikome isplatili.

Comment

• Originally posted by Gudura View Post
                                U prvom poluvremenu, u drugom nije postojao.
                                Mozda sam ja matori drkadzija, ali pored sve moje ljubavi prema Biliju, ne secam se evropske utakmice koju je on resio svojim sveukupnim performansom ili game winnerom.
                                ABA i KLS su druga prica tamo je dosta utakmica resio, ali ne mogu da se otmem utisku da je Bili vrstan suter i sjajan lik, ali igrac za manje utakmice, sto po meni ne vredi 500k godisnje, barem ne u klubu kao sto je nas, gde je to otprilike maksimalna plata koju bi smo ikada ikome isplatili.
                                Biliju bi ovo bila treća sezona u kkcz i verovatno je ta cifra realna za ono što je on igrao u kkcz .To što su cifre za njega , LB , Pantera nerealne za kkcz , to je već naš problem .To nas uostalom , stavlja u donji deo Eurolige i kandidatima za osvajanje Aba lige

Ne izgleda realno ali nekih 10-12miliona u našem slučaju ,koji bi nam omogučio da zadržimo BB , LB , Pantera bi nas svakako svrstalo u ozbiljne kandidate za PO Eurolige

Igrači koji rešavaju većinu utakmica , tipa Larkina , koštaju 8 mil za dve sezone

Igrač koji

Comment

Working...
                                X