Announcement

Collapse
No announcement yet.

KK Crvena zvezda - prelazni rok 2020/21

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Victor BG View Post
    Kod nas se obaveze zavrsavaju po ugovoru 30. Juna, dakle imas jul za odmor a i tad moras makar jednu sedmicu provesti u pregovorima. Avgust vec pocinje sezona, dakle ako imas sreće 3 sedmice za ljetovanje i odmor i tako godinama VS momci koji jacaju tjelo i odmaraju 2-4mj, razlika je.
    Tako da to vrlo dobro znaju i nasi treneri ali ruke su im vezane. Nema on mnogo vremena(trener) da radi fiziku, svake godine mijenjaju po 5-10 igraca valja to posloziti.
    Sjeti se Nenada Krstica samo
    a sta rade do 30. juna... prosle godine se prvenstvo zavrsilo 17og? taman do kraja juna bi mogli da odu na odmor.

a treneri mogu takvom igracu i da preskoce superligu srbije... jel bolje da ga dobiju na duzi rok, ili da ga forsiraju u toj ligi po nekoliko minuta po mecu? Ma lenj bre, mozda bi se tamo i naradio kad bi namirisao milione pored glave....neki drugacije ne mogu da se motivisu. Eno isto tako Zagorac se naprzio da je neki igrac i otisao tamo... i na kraju cvrc milojka, u stvari prc. Tako ce isto sa ovim da bude.

Comment

• @Sarac Jel istina da je CMM pred potpisom?

Comment

• Originally posted by Jimi22 View Post
        @Sarac Jel istina da je CMM pred potpisom?
        Iskreno nemam koga pitati za to. Nema ko moze tu informaciju da podeli sa bilo kim,jedino sto se zna je da ga je njegova agencija ponudila nama, doduse mnogo igraca je nama ponudjeno.

Treba nove igrace traziti na yt kanalu Karaicica, ima covek ogromnu bazu, i ono sto je proslo kroz njegov filter ce biti verovatno i preporuka za nas tim.

Svako je nadam se odgledao sve intervjue koje je imao Sasa ovih dana pa se odatle moze izvuci zakljucak ko ce birati, ali imena mislim da niko jos uvek ne zna.Ali i on je potvrdio i ono sto sam ja napisao, ima odresene ruke da bira igraca u skladu sa dogovorenim budzetom od ....... ( niko jos ne zna), ali verovatno ce biti najveci u EL ( ako se pitaju neke kolege odavde).
        Kao i svake godine one agencije koji imaju svoje novinare ce pustati takve informacije kako bi digli cene svojim igracima, strara vec vidjena prica, tako da i za CDM mozemo izvesti isti zakljucak.

Moje neko misljenje da nece biti potpisivanja novih igraca dok ne prodju i zvanicno izbori. Zakljucak sami izvucite,niste mali.

Comment

• Ja sam stekao neki utisak (a bas se rijetko zajebem) da ce biti para, ne da se sepurimo ko prosle godine al da Sale ima za pristojna 3 igraca. Cetvrto pojacanje ce zavisiti od prodaje/transfera sadasnjih igraca.
          Dal Djenka ide/ostaje (300k)
          Dal Simanic ide/ostaje (220k + eventualno obestecenje)
          Kako cemo skratiti visak rostera dal kroz sporazumni dal kroz pozajmicu.
          Moj neki utisak kako moze da se dobavi lova za jos jedno pojacanje pored tri ocigledna.

Comment

• Originally posted by Victor BG View Post
            Ja sam stekao neki utisak (a bas se rijetko zajebem) da ce biti para, ne da se sepurimo ko prosle godine al da Sale ima za pristojna 3 igraca. Cetvrto pojacanje ce zavisiti od prodaje/transfera sadasnjih igraca.
            Dal Djenka ide/ostaje (300k)
            Dal Simanic ide/ostaje (220k + eventualno obestecenje)
            Kako cemo skratiti visak rostera dal kroz sporazumni dal kroz pozajmicu.
            Moj neki utisak kako moze da se dobavi lova za jos jedno pojacanje pored tri ocigledna.
            Ako Borisa izlazi na draft a izlazi znaci da Misko vec imam nesto u dzepu sto se tice ugovora.
            Znaci obestecenje od 700.000 $ plus ono sto je nase propisano ugovorom obestecenje koje mora igrac da plati ( to neka ode za oprost duga ako ima i plata za sledecu sezonu). Mislim da je to gotova stvar da se uzme neki cist cash za njega bez obzira sto ovde ima ljudi koji sumnjaju da on moze da ubode ugovor tamo, prolazili su i mnogo gori igraci.
            5 je sigurnih koliko sam uspeo da ispratim, svi ostali su na 50/50 da li ostaju ili odlaze, moze doci do prilicnog rasterecenja budzeta od ovih koji su pod ugovorom a nece imati doprinos sledece sezone, ovi sto dolaze iz Fmp ako prodju dolaze za daleko manje pare nego sto su imali ovi koji su otis(c)li , Brown, Gist, Stimac, Ojo, Djenka.

Kako i po kojoj ceni ce doci novi igraci, videcemo kada ih budemo potpisivali, da li su iz ranga "milionera" ili low budget igraca.

Comment

• CMM je dobar igrac, mislim i da nije skup toliko, igrac sistema.

Ja mislim da on dolazi, ne verujem da bi kacio one storije da nije tako.

Comment

• Originally posted by FKCZ View Post
                CMM je dobar igrac, mislim i da nije skup toliko, igrac sistema.

Ja mislim da on dolazi, ne verujem da bi kacio one storije da nije tako.
                QMILER ne skida profilnu sa nasim dresom pa nesto ne vidim da ce nam on ikada doci vise.

Eh da imam instagram pa da okacim story i tagujem Lisu Ann, bio bih glavni baja .

Comment

• Originally posted by Šarac View Post
                  Ako Borisa izlazi na draft a izlazi znaci da Misko vec imam nesto u dzepu sto se tice ugovora.
                  Znaci obestecenje od 700.000 $ plus ono sto je nase propisano ugovorom obestecenje koje mora igrac da plati ( to neka ode za oprost duga ako ima i plata za sledecu sezonu). Mislim da je to gotova stvar da se uzme neki cist cash za njega bez obzira sto ovde ima ljudi koji sumnjaju da on moze da ubode ugovor tamo, prolazili su i mnogo gori igraci.
                  Borisa je '98 godiste - koje je izlazno za predstojeci draft, sto znaci da je automatski dostupan za biranje, nije ni njegova ni Miskova odluka da li izlazi ili ne. Po svim projekcijama bi bilo veliko iznenadjenje da uopste bude izabran, a i ako kojim slucajem bude - to ce biti sam kraj druge runde. Uopste mi ne deluje da on moze do NBA ugovora, osim mozda neki two way, pa da ga salju u G-League na kaljenje... Al' za igrace koji potpisuju two way ugovor nema obestecenja internacionalnim timovima. Za igrace koji potpisu regularan ugovor sa NBA ekipom, obestecenje za internacionalne timove je sada vec 750k dolara (i svake godine raste za po 25k).

Borisa je bio popularan NBA prospekt sa 17-18 godina, tada se projektovao i kao potencijalni lutrijski pik, medjutim kako je vreme odmicalo to mu je vrednost sve vise padala. Nisu NBA skauti sisali vesla pa da ga ne provale za sve ove godine pracenja, bice tesko prevariti nekoga i uvaliti im ga, posebno jer svake godine u prvi plan izbijaju mladji i talentovaniji igraci, eto na primer Pokusevski ('01 godiste), koji ce mozda biti biran i u prvoj rundi. Uzgred, zbog korone ce se draft odrzati tek 15. oktobra, treba i to imati u vidu...

Comment

• Šta mislite o Voji Stojanoviću?

Comment

• klub je valjda u svadji sa njim.

Comment

• Originally posted by Karamazov View Post

Šta mislite o Voji Stojanoviću?
                        Mislim da je opasan idiot. Da 3-4g provedes po Italiji u nizerazrednim ligama a Zvezda ti nudila ugovor. Pri tome dozvolis menadzeru da izboxuje da odes bez ikakvog obestecenja misleci da si neki takenat - eto gdje si sad.
                        Nacin na koji je sa menadzerom izjebao Zvezdu je sasvim siguran znak da ga u nasem dresu necemo gledati.

Comment

• Znam za tu priču al rek'o možda se pomirili.

Da je u godinama ne bih ni razmišljao o njemu.

Ovako ima 23 godine, domaći igrač, ima i talenta pa vredi pokušati.

Comment

• Originally posted by Karamazov View Post
                            Znam za tu priču al rek'o možda se pomirili.

Da je u godinama ne bih ni razmišljao o njemu.

Ovako ima 23 godine, domaći igrač, ima i talenta pa vredi pokušati.
                            I bar dve ozbiljne povrede...

Poslato sa RNE-L21 pomoću Tapatoka

Comment

• Nije nemoguce da ga uzmu grobari...

Comment

• Ако га узму гробари проћи ће као Аранитовићи, Цвеле ако га они узму није више ни Партизан као некад што је био да може да истрпи играча, и они су пуни пара и могу да плате и да очекују одмах резултате, то показује колико допуњују састав у току сезоне.

Comment

Working...