Announcement

Collapse
No announcement yet.

Koronavirus

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ево на Пинку прави Митровић неку вакцину... човек геније за медицину, музику, телевизију, политику, ма родила га мајка за све....
    sigpic

Comment

• Originally posted by DinoFC View Post
      Sloboda, razum, smirenost ce na kraju pobjediti a onda nek stay home-aši ostanu kucama. Kod mene ako jos pola mjeseca potraje gradjanski bunt i neposlusnost ce izbiti jer ova kvazi drzava zivi od PDV kafica i ostalih privatnika, vec sad su se budzeti poceli poloviti sto se tice prihoda. Al opet i to me raduje cim se pocne tresti budzetska grana politicara odmah ce oni sve zabrane skinut
      Niko nikoga ne primorava da ostane kuci. Svako je slobodan da ide u setnju ili da radi sta hoce 24/7, na svoju odgovornost.

Meni su najjaci likovi poput Gojka koji sami sebi dodele epitet "good guy" i jedini sa ispravnim razmisljanjem a drugima kazu da je njihovo da "cute i da ne razmisljaju" to je bas onako u duhu Hriscanstva i slobode.

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
        Hahahaha, ne omalazavam ja forum inace ne bi visila toliko ovde, nego mi je nesto drugo smesno, ali verujem u tvoje umne sposobnosti, shvatices vec sta mi je smesno
        Ma kapiram te skroz, nego mi je drago da si vesela ovako, zadnji put kad sam bio na forumu je baš bila onako strašna i uplašena atmosfera. Niko nije smeo ni da prdne u mraku a sad vidim lakše se diše i malo se strah povukao..

Ma bitno da smo svi živi i zdravi.

Comment

• Originally posted by belgrade_owl View Post
          Niko nikoga ne primorava da ostane kuci. Svako je slobodan da ide u setnju ili da radi sta hoce 24/7, na svoju odgovornost.
          Nije bas svako slobodan. Kod mene je zabranjen izlazak vani osobama do 18. godina i preko 65. A za ostale se vodi kampanja da se ne izlazi i naravno vlast daje preporuke da ne izlazi ko ne mora. To je fina cifra ljudi kojima je uskracena sloboda kretanja, a pogotovo je tuzno da djeca ne mogu vani a i najveca budala zna da vrijeme provedeno u kuci slabiji imunitet i ubija psihicki svakoga. Ima tu jos stvari preko kazni za maske pa ako se policajcu digne ona stvar moze uzeti metar da provjeri udaljenost izmedju osoba i kazniti te na otvorenom, itd, itd.

I na sve ovo sta ja trebam reci, da je razlog opravdan. Ma daj, nasmijah se sam sebi.
          Last edited by DinoFC; 21-04-20, 09:49.

Comment

• Mere su odlične, jedino što mi smeta je što nam svima ne ozoniraju krv odmah, nego reklamiraju tu neke vakcine koje tek za dve godine valjda treba da proizvede Majkrosoft.

Comment

• Chiwwi mogao si bar da se zahvališ oslobodiocu foruma od mračnog stiska. Doduše ja imam jedan trik. Stojanče me voli ko da sam kapiten FK Crvena Zvezda.

Brat bratu jedno 50 puta sam zaslužio ban, neće čovek da me banuje. Počeo sam da mislim da bi pre sebe banovao nego mene.

Verovatno jer sam ciganštura pa ga podsećam možda na mladju verziju Stojančeta.

Zato mogu da vodim pobune, samo pogledam da nema Bojane i Olje mada ruku na srce ne znam da li me Bojana ikad banovala.

Duboko u srcu svom zna da sam u pravu pa neće ni ona.

Olja isto nikad.

Prošli put su morali Srdjana da zovu da me banuje jer njima svima bilo žao. On čovek profi došao i odradio posao.

Tako da kome treba nešto preko veze, mesto u ministarstvu, šaljite pm sredjujem sve.

Ovako to izgleda

Last edited by Cassius Clay; 21-04-20, 09:56.

Comment

• Sad otisao da uplatim babi neke racune u lokalnu postu i pise na njoh samo radi glavna posta. Odem ja na glavnu postu a ono 100 ljudi samo ispred, moja banka preko puta, vidim skoro nema nikog, udjem unutra a nema bas nikog. Narod ceka ispred poste njih tona a banke prazne, razmaka skoro da nema, maske pojedinacno. Rade prodavnice, apotoke sve ali ne rade sve poste, vec samo glavna. Sjajne mere i ostroumnost ljudi koji vode sve ovo.
                3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
                6× Montenegrin League champion (2007–2012)
                3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
                2× German League champion (2018, 2019)
                6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
                4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
                2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)

Comment

• Mene Olja i Bojana vole, nikad me nisu banovale ma koliko da sam se bunio. Stojanče je ljubomoran na mene jer me devojke gotive pa hoće da ispadne važan pred njima a on ne shvata da žene ne vole grubijane već ranjene momke..

Uki pozdrav za tebe, ti znaš da sam ja zahvalan tebi mladom srpskom vitezu uvek, ti si ponos nas starijih Srbendi.
                  Last edited by Chiwwi; 21-04-20, 09:58.

Comment

• Vratimo se temi.

Ko oće da diže revolucije i prkosi sistemu slobodno neka to uradi na ulici, niko mu ne brani.

Ovde postoji red, ne pravite problem da ne bude posle kukanja oko brisanja postova i banova.

Comment

• Originally posted by DinoFC View Post
                      Nije bas svako slobodan. Kod mene je zabranjen izlazak vani osobama do 18. godina i preko 65. A za ostale se vodi kampanja da se ne izlazi i naravno vlast daje preporuke da ne izlazi ko ne mora. To je fina cifra ljudi kojima je uskracena sloboda kretanja, a pogotovo je tuzno da djeca ne mogu vani a i najveca budala zna da vrijeme provedeno u kuci slabiji imunitet i ubija psihicki svakoga. Ima tu jos stvari preko kazni za maske pa ako se policajcu digne ona stvar moze uzeti metar da provjeri udaljenost izmedju osoba i kazniti te na otvorenom, itd, itd.

I na sve ovo sta ja trebam reci, da je razlog opravdan. Ma daj, nasmijah se sam sebi.
                      U dvoristu pored mene zivi zena od 73 godine, svaki dan je napolju, seta pse, ide u pradavnicu.... tako da moze ko hoce na sopstvenu odgovornost.

Comment

• Od danas blaže mere – policijski čas od 18, penzioneri mogu u šetnju, pijace kreću sa radom

https://www.rts.rs/page/stories/sr/К...asa-u-cas.html

Comment

• 3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
                          6× Montenegrin League champion (2007–2012)
                          3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
                          2× German League champion (2018, 2019)
                          6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
                          4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
                          2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)

Comment

• Novak je moj idol i ako on ne želi da primi vakcinu neću ni ja, a ako ga primoraju na to i prisile onda idem i ja da primim vakcinu dobrovoljno. Na taj način želim da mu pružim solidarnost i odam priznanje što se ne stidi svog naroda i što se odupire amovima. Jer slobodu ili imaš ili nemaš u krvi, nema te medicine koja može da je ubrizga.
                            Last edited by Chiwwi; 21-04-20, 10:24.

Comment

Meni su najjaci likovi poput Gojka koji sami sebi dodele epitet "good guy" i jedini sa ispravnim razmisljanjem a drugima kazu da je njihovo da "cute i da ne razmisljaju" to je bas onako u duhu Hriscanstva i slobode.
                              Nisi ti to dobro shvatio. To treba da ćute i slušaju vernici, da slušaju SPC. Ne izvlači moje reči iz konteksta.

Nisam ja nikakv gud gaj, loš sam koliko i svi drugi, a možda još i gori.
                              Last edited by Karamazov; 21-04-20, 10:30.

Comment

U dvoristu pored mene zivi zena od 73 godine, svaki dan je napolju, seta pse, ide u pradavnicu.... tako da moze ko hoce na sopstvenu odgovornost.
                                Banalizovanje bespotrebno, velika vecina ljudi postuje mjere koje su im nametnute i to je prirodno. Postojace majina koja to ne radi kao sto postoje oni koji rade oruzane pljacke na svoju odgovornost i slicno.

Ne pozivam ni na proteste i buntove samo kazem da moze doci do tog stanja kao sto sto se vec desilo u par sporadicnih slucejva u Americi u slucaju da ovakve odluke potraju

Comment

Working...
                                X