Gledajući Malog i Čateža stičem utisak da smo najjača ekonomska sila ne u regionu već u širem spektru planete.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Koronavirus
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Bitnije od 100€, da me izvinite, je ova tromesečna pomoć/ponuda preduzetnicima gde se oni oslobađaju plaćanja doprinosa i zakupa u tom periodu.
Preduzetnici imaju sad 3 opcije:
- da nastave da plaćaju sami sve i zadrže sve u radnom odnosu (najmanje verovatna),
- da zatvore firmu i svi dobiju otkaze,
- da prihvate ponuđeno i u sledeća tri meseca svi ostaju zaposleni i podmireni sa po tih 100€.
Država zapravo se samo odriče uplate preduzetnika za penziono i zdravstveno u ta 3 meseca, naravno da je besmisleno da sama sebi to uplaćuje.
Što se zakupa tiče, tu je slična situacija, preduzetnici koji zakupljuju zgrade koje su u državnom vlasništvu dobijaju gratis zakup u naredna 3 meseca.
Videćemo šta će biti odgovor.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Moze li ovih 100 eura da se ne uzme, dacu ja njima dvesta ako treba samo da mi se to kasnije ne nabacuje na glavu.
"Ja sam vas hranio kada je bilo tesko!"
Vec vidim, muka me hvata.
I moze li neko degenu mrtvom objasniti da raspolaze sa nasim parama, ne sopstvenim nego budzetom RS kojeg ne bi bilo bez naseg rada, placanja poreza itd.
Ne znam da li je postojala morbidnija kampanja u istoriji.There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Обавештење
31. март 2020.
Грађани који имају симптоме обољевања од Covid-19 ( повишена температура, кашаљ, бол у грлу) треба да се одмах, без одлагања, упуте у посебне амбуланте домова здравља које су опредељење за пацијенте са респираторним инфекцијама и температуром.
У тим амбулантама ће свакоме са наведеним симптомима бити урађена дијагностика, односно рентгенски преглед плућа, крвна слика и измерена температура и дато мишљење за даље лечење.
Напомињемо да није потребно позивати телефонским путем домове здравља, већ се одмах јавити лекарима у наведеним посебним амбулантама и обавити преглед.
https://www.zdravlje.gov.rs/vest/346847/obavestenje.php
Comment
-
Zvalavi se ''razboleo'' kad se daju ovakva obecanja. Moze ovog malog usranka da zrtvuje, kao sto se i struka zrtvovala..On je odgovaran za sve, ali odgovaraju ovi debili, tako to ide..
Ide kriza, oni sve povecavaju..komedija.3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
Originally posted by bojanaBG View PostSamo sto se nece postovati dok se ne uvede 24h karantin, sa izuzetkom odlaska u prodavnicu, apoteku, setnja kuceta ispred zgrade
Čemu to služi? Da znamo koliko je sati?
Jedino da se uvede kao u Španiji ili Italiji, svi kući i sve zatvoreno osim neophodnih poslova u ovom trenutku, zdravstvo, prehrana itd a ostali ako se može, da rade od kuće.
U nabavku, apoteku, bolnicu, da prošetaš psa ide se kad god zatreba ali pojedinačno i na kratko, okupljanja i zaustavljanje na ulici, parku, reci itd bilo gde vani je strogo zabranjeno i kažnjava se.
Dakle sedi se kući osim ako moraš napolje razlogom više sile i to sam, ah i ne pravi se prepametan zato što policija zaustavlja, ispituje kuda si krenuo, traži dokumenta, odobrenja itd
Mislim da je ovo što mi radimo krajnje opasno i jedan veliki nosense
Ne zaraziš se u 20, ali fasovaćeš u 8, skroz bezveze"My body feels great. I mean, it´s only five hours"
Comment
-
Sad Kon na RTSu rekao da je on i dalje blagi optimista i pored danasnjih brojkihttp://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
Comment