Announcement

Collapse
No announcement yet.

Koronavirus

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Zadovoljan sam situacijom u mom gradu. Otprilike svaki peti nosi masku i rukavice, kladionice zatvorene od prvog dana vanrednog stanja, od sutra zatvoreni svi kafici i restorani, po prodavnicama ljudi drze rastojanje izmedju sebe i ima dovoljno proizvoda na rafovima. Samo maski nema u apotekama.

Danas sam video samo jednog penzionera i to kod mene u radnji, baba neka sa sela, verovatno nije ni obavestena o situaciji.

Comment

• Limuntuse, zivis u Bazelu?
      3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
      6× Montenegrin League champion (2007–2012)
      3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
      2× German League champion (2018, 2019)
      6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
      4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
      2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)

Comment

• Deki otac

Sta je koji k Cakum pakum?

Comment

• Originally posted by LosmiSK View Post
          Limuntuse, zivis u Bazelu?
          Da.. goldi mi je prvi komsija

Comment

• Od 13.marta kada udjem na ovu temu pocne od ovog posta
            Spoiler

Da bar hoce da pomeri na neki kasniji.

Haos u gradu, milion ljudi i automobila na ulicama, prolece, obelezava se horizontalna signalizacija, kod mene skida gornji sloj asfslta za novi Sunce, idila tako reci i privid normalnog.
            Ali u marketima 2 miliona ljudi. Nema kvasca, brasna, praska za pecivo, dezinficijenasa, testenina, ubrusa... (to samo iz jednog, nije mi padalo ma pamet da obilazim druge).
            Vise ljudi nosi maske nego pre, dosta mladjih i to muskaraca

Drzi odstojanje ...

Od nedelje povece zahladjenje, sledece nekoliko dana T oko 0, sa mrazovima...i odose vocke
            sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
            But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Eh dobri moj goldisa a tek sam poceo da ga shvatam.

Mislite da ce biti problem ovaj prelazak temperature sa 20 na 4c??
              3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
              6× Montenegrin League champion (2007–2012)
              3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
              2× German League champion (2018, 2019)
              6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
              4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
              2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)

Comment

• Jebes vocke, valjda ljudi zbog niske temperature nece vileneti po kaficima. Kod mene u kraju (filmski grad, jebena Cukarica), ima 4 relativno nova kafica. Nisu puni ko oko da se razumemo, ali mnogo vise ljudi nego sto sam se nadao.

Ne kapiraju mentolcine da dva jebena meseca treba da batale kafice i onda ce imati jos 300+ meseci u svom zivotu da bleje u istima. Ne kapiraju da ce masa ljudi da ga izduva za lecenje jer zbog njih nece moci doktori i masine da se posvete svima. Ako Vucko ne ukine kafice bicemo ko Italija.

Molim se snegu i nevremenu.

Comment

• Sve to treba vodenim topovima rastjerat,ona govna sto se okupljaju po parkovima zasut suzavcima da im ne pada na pamet vise.Olosi jedne dok sjedim kuci i gledam u plafon i od muke slusam svadju Gagija i Anabele oni bi da kafenišu.
                  Nije mi jasno da pored toliko drasticnih mjera oni ne zatvaraju kafane i cuda tamo,to mi nije jasno.

Dao Jovetic 50 k eura a Savic 40 k.
                  Luka Djordjevic 20 k a igra za Lokomotivu.
                  To su ljudi,nije slucajno da su 2/3 bivsi partizanovi igraci.
                  Last edited by E1_PG; 20-03-20, 17:05.

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
                    svaka cast
                    nadam se da ce vise njih ugledati na Dekija, a ne na one idiote

Sjajan gest Stankovića: Donirao respiratore Srbiji

Očekivano od njega.

On je pokazao da je ljudina i pre otprilike 15 godina.

Čovek sa Kosova koji je ostao bez doma mu se obratio i dobio od Dekija novu kuću.

Comment

• Čudim se kako već nisu zatvorili ugostiteljske objekte, vjerujem da je to naredna mjera koja će ovih dana zaživjeti. U B.L. ne rade već 7 dana i čini mi se da je to dobra odluka.

Comment

• Originally posted by Ljuba90 View Post
                        Jebes vocke, valjda ljudi zbog niske temperature nece vileneti po kaficima. Kod mene u kraju (filmski grad, jebena Cukarica), ima 4 relativno nova kafica. Nisu puni ko oko da se razumemo, ali mnogo vise ljudi nego sto sam se nadao.

Ne kapiraju mentolcine da dva jebena meseca treba da batale kafice i onda ce imati jos 300+ meseci u svom zivotu da bleje u istima. Ne kapiraju da ce masa ljudi da ga izduva za lecenje jer zbog njih nece moci doktori i masine da se posvete svima. Ako Vucko ne ukine kafice bicemo ko Italija.

Molim se snegu i nevremenu.
                        Eeee ali za vikend hop 15+
                        Jbg sad moze lose vreme da traje nekoliko dana samo, i to je to nazalost.

Zove drugarica iz blokova, gleda na Savu, nenormalan broj ljudi i dece
                        Stvarno smo retardi teski.
                        sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.

Comment

• Inace ko nije gledao juce.... nasa naucnica i virusolog dr Ana Gligic, koja je svojevremno prva izolovala polovinom proslog veka najsmrtonosniji marburg virus, ali je i 1972. bila na celu Nacionalne laboratorije za vreme variole vere.

sigpic

Comment

• Ufgg prvi preminuo 59 god iz Kikinde.

+17=135
                            sigpic

Comment

• Jos 17, dana ukupno 32 i prvi smrtni slucaj
                              http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                              with experience.

Comment

• Preko 600 mrtvih u Italiji.

Comment

Working...
                                X