Announcement

Collapse
No announcement yet.

Koronavirus

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Zatvorenici proizvode maske i u fazonu su brate pa nama i nije tako loše.

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
      Kao u planu je da se skroz zabrani, ne znam kako to misle da izvedu, dosta ljudi mora na posao, iako ne rade u fabrici
      Hvala na odgovoru.

Pa jedino ako država obezbedi prevoz za radnike.

Comment

• Ali kad kaze, ovim odvratnim unjkavim, snishodljivim glasom...da ne brinemo, panika level pro radi samo.
        sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
        But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Originally posted by Karamazov View Post
          Hvala na odgovoru.

Pa jedino ako država obezbedi prevoz za radnike.
          Pa tako je nesto spominjao, ali recimo da ja ne mogu da radim od kuce i da moram na posao, kako bi to obezbedili, samo ujutru da radi gradski prevoz?
          http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
          with experience.

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
            Pa tako je nesto spominjao, ali recimo da ja ne mogu da radim od kuce i da moram na posao, kako bi to obezbedili, samo ujutru da radi gradski prevoz?
            Komplikovano, ne verujem da će skroz ukinuti prevoz.

Moraju da nađu neko rešenje.

Comment

• https://www.football-italia.net/1512...as-coronavirus

Ne daj se Blase.

Comment

• Koja je poenta ovog od 8 do 5 ujtru? Ne radi virus posle?
                3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
                6× Montenegrin League champion (2007–2012)
                3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
                2× German League champion (2018, 2019)
                6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
                4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
                2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)

Comment

• Koliko sam razumela za 2-3 dana se ukida totalno medjugradski i gradski prevoz
                  sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                  But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• https://twitter.com/GordanaRadnic/st...296818691?s=09

Bože moj kakva budala

Comment

• Ne znam da li je bilo ali u jednoj američkoj studiji je utvrđeno da virus najkraće živi u vazduhu - 3 sata, na bakru oko 12 sati, na rostfraju 24 Sara, na plastici oko tri dana, na tkanini i drvetu i po nedelju dana.
                      Ovo je ta naučna studija, pri kraju je pdf fajl sa grafikonima.

https://www.medrxiv.org/content/10.1....09.20033217v2
                      “La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"

Comment

• E ako ovo ne utera ljude u pamet, slabo šta će. Što manje kretanja, osim ako nije neophodno.
                        sigpic

Comment

• Hahhaahha..
                          EU nam je rekla da napravimo spisak šta nam sve treba ali su nam rekli i da nam neće ništa od toga dati.

Dobro malo da vežbamo pisanje.

Comment

• Ja sam za drastične mjere. Samo ono što je neophodno da radi, zatvoriti granice, uvesti policijski čas, drakonske kazne...zajebi demokratiju kad su ovakve frke.

Comment

• Originally posted by Chiwwi View Post
                              Hahhaahha..
                              EU nam je rekla da napravimo spisak šta nam sve treba ali su nam rekli i da nam neće ništa od toga dati.

Dobro malo da vežbamo pisanje.
                              Nije nikakva novost da od EU nema nikakve pomoći kada zagusti. Ni sami međusobno ne mogu da se posole ovih mesec dana, mi smo bukvalno zadnja rupa na svirali.
                              sigpic

Comment

• Originally posted by miloolja View Post
                                Koliko sam razumela za 2-3 dana se ukida totalno medjugradski i gradski prevoz
                                Pronašao sam:

- Naš cilj je da ukinemo sve gradske linije, sve vozne linije, da gradski prevoz ne postoji. Obezbedićemo prevoz za sve proizvodne radnike, da mogu da doputuju do posla i to je to. Želim da se zahvalim i svim zatvorenicima koji proizvode maske - rekao je Vučić.

Comment

Working...
                                X