Originally posted by Ricma
View Post
Novine pune psihodelije kako docekuje pomoc..kampanja radi 0/24 Vidim na nekim novosadskim portalima mladi i ostali kazu to vucko...kad vidim to vucko meni se zeludac prevrne..em sto je pustio gastoze da udju i setaju po volji, kao i ceo narod, prvo se smejao ovom virusu...kad treba smrt ajde ti Cale, kad treba pomoc...tu je on ...ono sto je najgore...jeste kako docekuje Kineze...pompa tv ludilo/bez maske..klasicni idot i sad sto je rekao...alo ste vi normalni ali ste glupi ko kurac..oni mu se dive..
Nama je korona najmanji problem, najveci ovaj idiot, koji sebe vidi pored predsednika usa, rus i kine...juce se smeje, samo sto nije eksplodirao znajuci da ce sad pred kamere i avion...
Njegova jedina sreca jeste sto je doba interneta, pa veliki broj ljudi koji je protiv njega je pobegao iz zemlje ili rade nevezano za budalu...
Sto se tice haosa, tu sam hteo reci da ljudi imaju gnusne teorije zavere, da je tu nesto iza itd...i to ne mali broj ljudi..mene nije uvatala panika, samo mislim da smo idioti kao i pola sveta..a tek je 5-6 dana..sta ce biti ako se produzi na 30-60..ne mogu ni da zamislim.
Rusi poprilicno cute, to mi je jako cudno, valjda se PutIn nada da ce imati u Aprilu izbore....Zvalavi se nada da ce ovo potrajati bar jos metar dana...svakodnevna kampanja mu je legla kao budali samar, ni onaj sapat opozicije sto se do sad mogao cuti, vise se ne cuje sem ako nemate Twiter..
Comment