Daću vam jedan dobronameran savet, odmaknite se (distancirajte) od korone, okrenite i usmerite pažnju na nešto drugo kako bi vam vreme kvalitetnije prošlo. Videćete, bićete i ispunjeniji i raspoloženiji. Sve ovo će jednog dana biti juče.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Koronavirus
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Last edited by nebitan; 11-04-20, 08:44.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
-
Originally posted by joshmor View Posta ti lupi ljutu,glupave stvari te nerviraju[emoji3]
i sta si se zalepila za to OBZIROM,pusti ljude neka govore i pisu kako oce-ko se usolio,osolio se,kraj
Cuj neka pisu i govore kako hoce, jos sa nekom vajnom skolom.
Ccccccc...sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by Ganac View PostDaću vam jedan dobronameran savet, odmaknite se (distancirajte) od korone, okrenite i usmerite pažnju na nešto drugo kako bi vam vreme kvalitetnije prošlo. Videćete, bićete i ispunjeniji i raspoloženiji. Sve ovo će jednog dana biti juče.
Ne secam se kad sam poslednji put gledao statistike, lekare, vlast itd.
Comment
-
-
Originally posted by Ljuba90 View Post+1. Na pocetku sam po ceo dan ulazio na one sajtove gde se gleda koji je broj mrtvih, zarazenih itd... kakva glupost majko mila da to covek radi
Ne secam se kad sam poslednji put gledao statistike, lekare, vlast itd.
kad su ukinuli sport, neki rezultati su morali da se prateТвоја победа ће бити уколико свако од нас задржи део добродушности коју си безусловно делио са свима нама кроз свако твоје писање.
До поновног сусрета, твој Швабо
mala H2H 2018/19
suicide 2019
velika H2H 2019/20
Comment
-
Потенцијална "реактивација" вируса, у Јужној Кореји 91 излечени пацијент поново позитиван
https://www.rts.rs/page/stories/ci/К...ronavirus.html
Comment
-
Originally posted by Ganac View PostDaću vam jedan dobronameran savet, odmaknite se (distancirajte) od korone, okrenite i usmerite pažnju na nešto drugo kako bi vam vreme kvalitetnije prošlo. Videćete, bićete i ispunjeniji i raspoloženiji. Sve ovo će jednog dana biti juče."Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
Originally posted by joshmor View Posta moguce i da testovi nisu bili ispravni
laboratorijska analitika u nekim slucajevima iznosi ima i do 25 posto gresaka
ali da sacekamo nestorovica,on ce to bolje...Last edited by colchonero; 11-04-20, 13:58.
Comment
-
U protekla 24 sata u Srbiji je testirano još 2.159 ljudi, od kojih je 275 zaraženo.
Preminule su još tri osobe.U domovima za stare zaražena su 32 korisnika, koji su zbrinuti, dodaje Lončar.
Zaraženo je i 13 zaposlenih u tim ustanovama.
Ministar je potvrdio da su dva korisnika iz doma u Smederevu preminula od koronavirusa.
Comment
-
Puno ih je na respiratoru, bas puno. I sta sad konferencija za novinare bez novinara..3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
Comment