Announcement
Collapse
No announcement yet.
Koronavirus
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Indigo View PostZajebaju se? Losmi Hercegovac.
Sestric mi je bolestan I primljen je odlicno. Dva lekara su se odmah angazovala oko njega, odmah se radila krvna slika. Kada su videli da je u malo ozbiljnijem stanju presao je preko reda.
Dobio je antibiotike s tim da za dva dana mora da ode da mu snime pluca. Ne sumnjaju na covid19 nego na bakterijsku infekciju. Ali videcemo.
Mada mi sestra kaze da su velike guzve I da postupaju u skladu sa preporukama. Na ulazu merenje temperature, ne moze se bez maske, dezinfekcija na ulazu.
Sve su to iskusni ljudi koji moraju da biraju reci i da dodju pripremljeni. Njih nacija slusa i radi ono sto im se kaze. Nema odgovornosti nikog, tj ima a to je uvek narod.3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
Originally posted by torpedo View PostMa nije vas još stislo tek danas zatvaraju kladionice, cvećare, teretane i slično. Kod mene to ne radi ima 20 dana. A jedino što me plaši je ako mi se sjebe zub, ne rade privatnici.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Djumbir uvek dobar za svasta, ali caj, kakvo zvakanje.
To isto kao sto kazu "izraelski lek" soda bikarbona i limun -.- a ta mesavina sluzi za alkalizaciju organizma, nikakav virus ne leci.
Zn + vit C + vit D + Sn kao neka preventiva u smislu jacanja imuniteta, ali to je trebalo odavno pocetisigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
Comment
-
Zanimljiv trend u Danskoj: upravo su objavili da imaju 893 izlečenih (pre toga imali samo jednog izlečenog) i sa 104 preminula to je ukupno trećina rešenih slučajeva od ukupno 3107.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Sve strucnjaci u ovoj zemlji. Sestro slatka, ako znas sta si rekla... tu me seci i jos se frlja
sigpic
Comment
-
Patrik Mekenro zarazen, ali je kod kuce, u podrumu nekom bedmom sigurnosigpic
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostDjumbir uvek dobar za svasta, ali caj, kakvo zvakanje.
To isto kao sto kazu "izraelski lek" soda bikarbona i limun -.- a ta mesavina sluzi za alkalizaciju organizma, nikakav virus ne leci.
Zn + vit C + vit D + Sn kao neka preventiva u smislu jacanja imuniteta, ali to je trebalo odavno poceti
I da, bolje Se nego Sn
Comment
-
Originally posted by wanderer View PostKao hemicar, slatko se ismejah za izraelski lek Tako smo sa decom na festivalu nauke pravili hemijski vulkan (uz dodatak boja za efekat lave).
I da, bolje Se nego Sn
Falasigpic
Comment
Comment