E ovo se zove pad braco,a ne ovo u Spaniji i Italiji
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Koronavirus
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Ma ti u kini u ta 2 dana (1 reqlno samo su neki pretekli u 2. zbog izvestavanja) vec su bili prakticno zarazeni danima, nego su tad usli, a realan broj tog dana je 1800 u odnosu na 2400 dan pre. Ali ako se izbace ta 2 dana krivina je jasna, nemojte da mislite da ce to da ide strmo. Nekoliko nedelja su se peli na na 8k nekoliko nedelja ce se i spustati.
Comment
-
Mislim da ovi rezultati nemaju veze sa istinom.
Ocekuju svi porast, imas sve preduslove za porast jer se u maloj meri ljudi pridrzavaju socijalnog distanciranja, virus moze nesmetano da se siri I onda odjednom belezis nemoguc pad.
Ovo nije moguce, kakvi diletanti. Do pre tri dana si od 100 testiranih imao 40-50 zarazenih, sada procenat van svake pameti otisao dole kada trebamo da idemo ka peaku.There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Originally posted by madrid View PostMa ti u kini u ta 2 dana (1 reqlno samo su neki pretekli u 2. zbog izvestavanja) vec su bili prakticno zarazeni danima, nego su tad usli, a realan broj tog dana je 1800 u odnosu na 2400 dan pre. Ali ako se izbace ta 2 dana krivina je jasna, nemojte da mislite da ce to da ide strmo. Nekoliko nedelja su se peli na na 8k nekoliko nedelja ce se i spustati.
Ovo kod nas je vec ozbiljan pad,ako sutea padne na 20 30 ja cu reci da smo blizu kraja,ali opet samo malo nedicipline i ode to u vis
Za Spaniju i Italiji ne mogu reci da su blizu kraja jos uvek
Mi idemo po kineskom modelu za sada,facinantnoLast edited by Srkisa; 30-03-20, 15:21.
Comment
-
Sumnjam da je ovo tacno ali ko zna..Tri mrtva, 40 novih zarazenih..cudno mi deluje..3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
Ma nisam optimista, tou Kini je jedna grupa testova samo zbog izvestavanja nije sve stiglo u jedan dan, nego je manji broj pretekao. A kazem nisam optimista niti nezadovoljan brojevima, jer kad je statistika u pitanju i kalkulacije, to je matematika. Moze u medicini da bude odstuapanja, ali ne moze npr. svuda da bude odnos necega 50-50 a u recimo Nemackoj 90-10 dugorocno. Evo 1 decko me malopre podsetio,radi se o Gausovoj raspodeli. Nije to berza pa da moze nakon mesec dana penjanja da dodje krah odmah. Razlike u ovom slucaju mogu doci zbog kolicine testiranja "preciznijeg ubadanja" tacnih slucajeva itd. ali pravilo vazi. Zato ne treba paniciti ni ako sutra bude dosta ozbiljniji procenat, kao onaj dan sto nije trebalo paniciti. Kao sto sada ne treba slaviti i proglasavati pobedu, ne ide to tako.
Na ovo mislim, Gausova raspodela
Last edited by colchonero; 30-03-20, 15:32.
Comment
-
Originally posted by Indigo View PostOvo nije moguce, kakvi diletanti. Do pre tri dana si od 100 testiranih imao 40-50 zarazenih, sada procenat van svake pameti otisao dole kada trebamo da idemo ka peaku.
Dayman (a-a-ah...)
Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
Champion of the sun (a-a-ah...)
You're a master of karate and friendship
For everyone
Comment
-
Ovo bas postaje smesno.
Zamislite da tesitraju 2000 ljudi pa ne bi bilo deset zarazenih. Bukvalno sam ostao bez reci. Svako ko ima imalo mozga shvatice da je ovo sranje.
Ne moze ti procenat zarazenih/testiranih u roku od tri dana pasti sa 35% na 7, 8% a uz to si testirao neuporedivo vise ljudi.
😂😂😂😂😂There's something wrong with me chemically
It was the wrong plan
In the wrong hands
Comment
-
Originally posted by madrid View PostMa nisam optimista, tou Kini je jedna grupa testova samo zbog izvestavanja nije sve stiglo u jedan dan, nego je manji broj pretekao. A kazem nisam optimista niti nezadovoljan brojevima, jer kad je statistika u pitanju i kalkulacije, to je matematika. Moze u medicini da bude odstuapanja, ali ne moze npr. svuda da bude odnos necega 50-50 a u recimo Nemackoj 90-10 dugorocno. Evo 1 decko me malopre podsetio,radi se o Gausovoj raspodeli. Nije to berza pa da moze nakon mesec dana penjanja da dodje krah odmah. Razlike u ovom slucaju mogu doci zbog kolicine testiranja "preciznijeg ubadanja" tacnih slucajeva itd. ali pravilo vazi. Zato ne treba paniciti ni ako sutra bude dosta ozbiljniji procenat, kao onaj dan sto nije trebalo paniciti. Kao sto sada ne treba slaviti i proglasavati pobedu, ne ide to tako.
Moraju da predstave rezultate kako bi dali validnost svojim odlukama.There's something wrong with me chemically
It was the wrong plan
In the wrong hands
Comment
-
Originally posted by madrid View PostMa nisam optimista, tou Kini je jedna grupa testova samo zbog izvestavanja nije sve stiglo u jedan dan, nego je manji broj pretekao. A kazem nisam optimista niti nezadovoljan brojevima, jer kad je statistika u pitanju i kalkulacije, to je matematika. Moze u medicini da bude odstuapanja, ali ne moze npr. svuda da bude odnos necega 50-50 a u recimo Nemackoj 90-10 dugorocno. Evo 1 decko me malopre podsetio,radi se o Gausovoj raspodeli. Nije to berza pa da moze nakon mesec dana penjanja da dodje krah odmah. Razlike u ovom slucaju mogu doci zbog kolicine testiranja "preciznijeg ubadanja" tacnih slucajeva itd. ali pravilo vazi. Zato ne treba paniciti ni ako sutra bude dosta ozbiljniji procenat, kao onaj dan sto nije trebalo paniciti. Kao sto sada ne treba slaviti i proglasavati pobedu, ne ide to tako.
Comment
Comment