Announcement

Collapse
No announcement yet.

SHELL ADVANCE MALAYSIAN MOTORCYCLE GRAND PRIX

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Odg: SHELL ADVANCE MALAYSIAN MOTORCYCLE GRAND PRIX

Svaka cast! Cestitam Lorenzovim fanovima sampionat... Ali Rossi je legenda, i jedva cekam sledecu trku, ali i sledecu sezonu!!! Sta ce Vale da mu radi! #$&+|r %QWT&W
    Mistakes make us who we are.

Comment

[quote author=Miss Poison link=topic=2909.msg177479#msg177479 date=1286702398]
      Svaka cast! Cestitam Lorenzovim fanovima sampionat... Ali Rossi je legenda, i jedva cekam sledecu trku, ali i sledecu sezonu!!! Sta ce Vale da mu radi! #$&+|r %QWT&W
      [/quote]

Isto što i prehodne dvije 2008/09 &*#GI(] &*#GI(]
      Valentino Rossi #46

G.O.A.T

Comment

Cestitam lorencu za titulu,zasluzio je #$&+|r.Bravo za valentina 46.pobeda za jamahu,moze i na toliko da ostane +*@WT*48*Ubedjlivo najbolj trka sezone po meni,svaka cast i rolfu,a steta za stonera!
        FORZA DANI PEDROSA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!sigpicFORZA BAYERN MUNCHEN

Comment

Meni ipak nije žao stonera , ovako rossi može biti i 2 u plasmanu , pored toga da je stoner ostao na stazi bio bi tek 4ti a ovako je 3ci a moze biti 2gi &*#GI(] &*#GI(] &*#GI(] &*#GI(]
          Valentino Rossi #46

G.O.A.T

Comment

Zasluzio je vala iako sam mislio da je nikad nece uzet pogotovo ne za vrijeme Valentinovih voznji ali kad macke nema misevi kolo vode

Salu na stranu, palo mi je napamet sto bi bilo kad bi bilo, Pedro da se nije stukao proslu trku sve trke bi uzeo, ako je Dovi ovoliko brz zadnje dvije trke onda bi ovaj gazio. Mislim da je to realnost.
            [pic]http://img525.imageshack.us/img525/7776/80747749.gif[/pic]

Comment

cestitam i rosiju na 46 pobeda za jamahu &8@^J lorenzu cestitke isto vozio je odlicno i neka sada slavi drago mi je kada vidim srecne ljude h5g6k8
              <3 <3 <3 *K*I*M*I* *R*A*I*K*K*O*N*E*N*!!!!!!!! <3 <3 <3
              *93*26*46* <3 RAIKKONEN,MARQUEZ,VETTEL,PEDROSA,ROSSI!<3
              *CHELSEA FOOTBALL CLUB! *
              LUIZ! DROGBA! SZCZESNY! ROONEY! DE GEA! CECH! IVANOVIC! PIAZZON! TORRES! PARTIZAN,MANCHESTER UNITED!
              Red-Bull,Evra,Tomizawa,Kubica,Schumacher,Lorenzo,Vesel y,Vidic,Van Der Sar,Real,West Ham,Cleo,Caroll,Stojkovic,Stanic,Teodosic,Keselj,S avanovic,Morgersten,Schrili,Djokovic,Tsonga<3
              JOE COLE IS RETARDED LOSERPOOL FAN BUT I STILL LOVE HIM VERY MUCH <3

sigpic

Comment

[quote author=Valentino Rossi #46 link=topic=2909.msg177483#msg177483 date=1286702756]
                Meni ipak nije žao stonera , ovako rossi može biti i 2 u plasmanu , pored toga da je stoner ostao na stazi bio bi tek 4ti a ovako je 3ci a moze biti 2gi &amp;*#GI(] &amp;*#GI(] &amp;*#GI(] &amp;*#GI(]
                [/quote]

U zavisnosti od toga oce li pedrosa odustati od jos koje trke.

Jos jedna izjava Lin Jarvisa (nesreca): &quot;Ubidjedjen sam da ce najtezi rival Lorenzu 2011 biti Pedrosa&quot; Kako je lameeeeeee PI! &amp;*#GI(]

Comment

To i mene intersuje za pedrosu hoceli odustati jos od koje trke ? , a Lin zna da je napravio gressku sto je pustio Rossi-a a ostavio lorenca , jer lorenco nece vidit jos titule dok je rossi tu &amp;*#GI(] &amp;*#GI(]
                  pa sad nesto za pedrosu govori...

baš me intersuje next round da vidim lorenza u duela ako ga bude...
                  Valentino Rossi #46

G.O.A.T

Comment

Jadno od strane Jarvisa al nek se on samo tjesi Valentino pokazuje da je on jos tu i da ne ide nigdje jos dugo vremena

Nego zanima me gdje je ta Lorencova odlucnost od prosle trke da ce se boriti sa Valentinom u Sepang? Pricao je kako ce se braniti, biti agresivan a ja to ne vidjeh. (%fsd%&amp;j

Comment

[quote author=L. Lawliet link=topic=2909.msg177491#msg177491 date=1286703244]
                      Jadno od strane Jarvisa al nek se on samo tjesi Valentino pokazuje da je on jos tu i da ne ide nigdje jos dugo vremena

Nego zanima me gdje je ta Lorencova odlucnost od prosle trke da ce se boriti sa Valentinom u Sepang? Pricao je kako ce se braniti, biti agresivan a ja to ne vidjeh. (%fsd%&amp;j
                      [/quote]

To su samo velike odluke velikih vozaca da ulaze u duele kad se bore za titulu dokaz (2006 valencija) mislim da ce rossi jos 2najmanje uzet titule , 2011 , i 2012 /#*^D
                      Valentino Rossi #46

G.O.A.T

Comment

Ma odakle znas,za ovu godinu govorili za Rosija i Stonera,pa na kraju Pedrosa i Lorenco.Dobro zbog povrede Rosija ali ipak mozda se to sledece desi Lorenco.Imali smo prave 250cc danas!Aojama,Simonceli i Bautista. +*@WT*48*
                        FORZA DANI PEDROSA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!sigpicFORZA BAYERN MUNCHEN

Comment

Istina , ali volim ove duele volimmmmmmmmm kad ih rossi jede za dorucak, rucak ,veceru &amp;*#GI(] bar se dovi borio nie odustao do zadnje krivine 7&amp;@%q
                          Valentino Rossi #46

G.O.A.T

Comment

Da borba je bila po cijeloj stazi za svaku poziciju, nevjerovatno, kao da gledas 250cc svojevremeno, bas sam se iznenadio.

Ovu godinu se ocekivala jaka Honda, imas na forumu postove od prosle godine pa pregledaj, ocekivalo se da ce 4oro da se bori za titulu. Vjeruj mi niko nije samo ocekivao jakog Stonera vec i Pedrosu, Lorenza i Rossia sa mogucnoscu da se ukljuce Dovi i Hayden.

Comment

Rossi ^&amp;*ST*^# xaxax, strasno dobar, pobijedio bas kad Lorenzo slavi titulu
                              (necu da se pitam sta bi bilo da je tu bio Pedrosa i da Stoner nije pao, jer i drugi su pobjedjivali kad Rossi nije bio tu, i niko njihovim pobjedama ne umanjuje znacaj pa tako je i Rossi danas potpuno zasluzeno 1.)

Fino je bilo vidjeti Ianonne-a i Simoncelli-a (njega posebno xaxaxax) kako se bore, uzivancija @R&amp;}*

Comment

[quote author=Valentino Rossi #46 link=topic=2909.msg177495#msg177495 date=1286703612]
                                Istina , ali volim ove duele volimmmmmmmmm kad ih rossi jede za dorucak, rucak ,veceru &amp;*#GI(] bar se dovi borio nie odustao do zadnje krivine 7&amp;@%q
                                [/quote]

Taman sam pomislio jel moguce da je covjek opeth odustao za borbu kad evo ga dovi. Mislio je da iskoristi jacu Hondu udje malo shire zadnju krivinu i onda na Top Speed da pobjedi al Rossi je vec napravio tu krucijalnu prednost tako da nije mogao nista da uradi.

Comment

Working...
                                X