Announcement

Collapse
No announcement yet.

SHELL ADVANCE MALAYSIAN MOTORCYCLE GRAND PRIX

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Odg: SHELL ADVANCE MALAYSIAN MOTORCYCLE GRAND PRIX

Utisci sa kvalifikacija i šta možemo očekivati u trci (moj skroman komentar)

Rossi se mučio sa mekšim pneumaticima, dok je Hayden bio prijatno iznenađenje na istim. Gledajući vremena na tvrđim pneumaticima ne očekujem ga u borbi za podijum i verovatno će padati unazad tokom trke.
    Ako uslovi budu ovakvi kao danas što znači veoma vruće ritam u trci će biti negde između niskog 2:02's do sredine 2:02's a jedino su do sada Lorenzo, Dovi, Stoner i Rossi pokazali da mogu da voze tim ritmom.
    Spies, Hayden i Edwards eventualno za top 5 sa visokim 02:02's - niskim 02:03's mada ne isključujem mogućnost da ako degradacija pneumatika bude jako velika da se Ben priključi u borbi za podijum.
    Spies opet najsporiji (16) na pravcu, 304.5 Km/h.
    Lorenzo (309.2), Dovi (310.3), Stoner (309.1), Rossi (306.6), Hayden (306.6)

Comment

hvala svima na dobrodoslici...pedrosa ne mogu da kazem da je los ali nikad kad je trebalo da pokaze snagu u duelima,nije je pokazao.kad je bilo najvaznije gubio je duele...gledam moto gp od 97 a evo sad sam se tek ukljucio na forum...svi prijatelji koji vole moto gp su i moji prijatelji %QWT&W

Comment

[quote author=andrijast link=topic=2909.msg176927#msg176927 date=1286623358]
        hvala svima na dobrodoslici...pedrosa ne mogu da kazem da je los ali nikad kad je trebalo da pokaze snagu u duelima,nije je pokazao.kad je bilo najvaznije gubio je duele...gledam moto gp od 97 a evo sad sam se tek ukljucio na forum...svi prijatelji koji vole moto gp su i moji prijatelji %QWT&W
        [/quote]

Pa dobro to jest, ali svako je gubio duele ko je ulazio u duele s rossijem &*#GI(] &*#GI(] najbolje to zna lorenco &*#GI(] &*#GI(]

Pedrosa <3
        Valentino Rossi #46

G.O.A.T

Comment

[quote author=Valentino Rossi #46 link=topic=2909.msg176928#msg176928 date=1286623840]
          Pa dobro to jest, ali svako je gubio duele ko je ulazio u duele s rossijem &*#GI(] &*#GI(] najbolje to zna lorenco &*#GI(] &*#GI(]
          [/quote]

^*#(- ^*#(- ^*#(-
          Ne brini, andrijast, VR#46 voli mnogo da se sali, a tebi rekoh da se ne salis odmah sa novim clanovima, jer mogu da steknu pogresan utisak o tebi @(*6sd$%
          Mistakes make us who we are.

Comment

Mislim da ce biti teska trka, narocito za Rosija.Pogotovu zbog njegovog opste poznatog loseg starta.
            Dok se on bude probijao napred, Lorenco ce nestati u daljini, tako da od ponovnog duela izgleda nece biti nista.
            A sada nesto, sto svi vec znamo, ali nije na odmet da se podsetimo.

Burgess set to follow Rossi to Ducati

However Italian newspaper Gazzetta dello Sport reports that Burgess has now decided to make the Ducati move too.

"It's a new challenge," Burgess is quoted as saying. "It's true we'll have fewer test days, but we start from a more competitive base compared to 2004, when Yamaha was not as strong as Honda.

"On top of that, Valentino will be able to build a fine relationship with [Ducati boss] Filippo Preziosi, as he did in Yamaha with Masao Furusawa. Dealing directly with the top project manager speeds up work and makes problem solving easier."

Comment

najbolje to zna lorenco ahahahhahahaa tako je,tako je.....ali zaboravljas redovne pacijente stonera,hejdena zvanog santa leda koja se topi kad oseti vrelinu rosijevog motora,setea,biagia koga jedino ne podnosim od italijana....sad je osvojio titulu u super bike mozda se vrati u moto gp da ga vele jos jednom opere.....p.s. nisam razumeo ovo da se ne salim &*(@W6

Comment

[quote author=andrijast link=topic=2909.msg176933#msg176933 date=1286624627]
                p.s. nisam razumeo ovo da se ne salim &*(@W6
                [/quote]

Ne ti, nego VR#46 %QWT&W

Evo jos vijesti:
                Stoner hoće drugo mesto

Kao što se predviđalo, kada je probio led u Aragonu, Kejsi Stoner je ušao u seriju pobeda.
                24-godišnji Australijanac želi da sa stilom završi boravak u Dukatiju, gde će ga zameniti Valentino Rosi, a kao što znamo, on prelazi u Hondu.

"Voleo bi da ovu sezonu završim na drugom mestu, to bi mi dosta značilo. Iskreno, kada sam počinjao u MOTO GP-ju sa 16 godina, nikada nisam ni zamišljao da ću stići do ovog nivoa. Sve ovo vreme imao sam sjajnu podršku Dukatija".

Stoner uskoro puni 25 godina. Iza njega je na Tvin Ring Motegiju završio Andrea Doviciozo, koji je zabeležio prvu pol poziciju u karijeri, dok je ponovo na podijumu bio Valentino Rosi.

Horhe Lorenco, lider u šampionatu, zauzeo je četvrto mesto i ako bude deveti ili bolji u Maleziji, osvojiće prvu titulu u karijeri.I Stoner bi, ako trijumfuje na toj trci, mogao da preuzme drugo mesto od povređenog Danija Pedrose, kojeg sigurno neće biti u Maleziji.

Comment

Ko je osvoio pol poziciju,ja sam sad ustao.Bem ti trecu smenu. &*(@W6

Comment

[quote author=Djuka99gp link=topic=2909.msg176951#msg176951 date=1286627492]
                    [/quote]

Lorenzo
                    Simon
                    Marquez

Comment

Title requirements for Lorenzo and Elías

Saturday, 09 October 2010
                      The Spaniards could clinch the MotoGP and Moto2 World Championships respectively in Sunday’s Shell Advance Malaysian Motorcycle Grand Prix. Find out exactly what each rider needs to be crowned tomorrow.

Spain could feasibly be celebrating the achievement of two World Champions on Sunday at Sepang, where Jorge Lorenzo and Toni Elías both have the opportunity to wrap up the 2010 MotoGP and Moto2 titles respectively.

For Lorenzo the permutations are relatively straightforward. With the absence of Dani Pedrosa – the only man who can still deny him the title – due to injury Lorenzo needs to finish in ninth position or higher in the race to take sufficient Championship points and therefore secure his first premier class crown.

For Elías the requirements are slightly more complex. He currently holds an 81-point lead over Julián Simón in the Moto2 category, and his fellow Spaniard is now the only rider who stop him from claiming the inaugural Moto2 title. There are a number of outcomes of the race which could determine whether Elías completes the achievement on Sunday, and they are as follows:

– If Simón wins the race, then Elías needs to finish second.

– If Simón is second, then Elías needs to finish either first or third.

– If Simón is third, then Elías needs to finish sixth or better.

– If Simón is fourth, then Elías needs to finish ninth or better.

– If Simón is fifth or worse the Elías needs to finish no more than six places behind him.

– If Simón finishes tenth or lower then Elías is world champion without scoring any points.

Comment

[quote author=Miss Poison link=topic=2909.msg176955#msg176955 date=1286627691]
                        [quote author=Djuka99gp link=topic=2909.msg176951#msg176951 date=1286627492]
                        [/quote]

Lorenzo
                        Simon
                        Marquez
                        [/quote]

Eto sta sam ti reka,vidis da ostali nemaju sanse samo kad 99 hoce da pobedi.

Comment

[quote author=Djuka99gp link=topic=2909.msg176962#msg176962 date=1286628932]
                          Eto sta sam ti reka,vidis da ostali nemaju sanse samo kad 99 hoce da pobedi.
                          [/quote]

Polako, preostala je i trka

Comment

Lorenco na polu. (%fsd%&j
                            Imam utisak da nece osvojiti trku a najveci konkurent mu je Rossi
                            Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

[quote author=bice link=topic=2909.msg176974#msg176974 date=1286630857]
                              Lorenco na polu. (%fsd%&j
                              Imam utisak da nece osvojiti trku a najveci konkurent mu je Rossi
                              [/quote]

Uhhhh... bilo bi fantasticno kad bi se borili za prvu poziciju kao u Motegi za trecu,i naravno da Lorenco dobije!!!! +*@WT*48* h5g6k8

Comment

Rossi ima tempo al sto mu bi popodne ista vremena pravi sa meksom i sa tvrdjom komponentom.
                                [pic]http://img525.imageshack.us/img525/7776/80747749.gif[/pic]

Comment

Working...
                                X