Announcement

Collapse
No announcement yet.

SHELL ADVANCE MALAYSIAN MOTORCYCLE GRAND PRIX

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Odg: SHELL ADVANCE MALAYSIAN MOTORCYCLE GRAND PRIX

Samo sto neki to ne primecuju, mislim na moju brigu.
    I jos nesto, 3006, nnisam od onih koji zele da komsiji crkne krava.
    Milion puta sam kazala da je Lorenco sjajan vozac, ali isto tako i Pedroza i Stoner.
    Ono po cemu ih ja stavljam na prvo ili neko drugo mesto je, kakve su licnosti, koliko su svoji, a koliko se foliraju, dok ih neka situacija ne zatekne nespremne.
    Onda se pokazu u pravom svetlu, i tu obicno gube.

Comment

[quote author=vesna8.11 link=topic=2909.msg176415#msg176415 date=1286547486]
      Samo sto neki to ne primecuju, mislim na moju brigu.
      I jos nesto, 3006, nnisam od onih koji zele da komsiji crkne krava.
      Milion puta sam kazala da je Lorenco sjajan vozac, ali isto tako i Pedroza i Stoner.
      Ono po cemu ih ja stavljam na prvo ili neko drugo mesto je, kakve su licnosti, koliko su svoji, a koliko se foliraju, dok ih neka situacija ne zatekne nespremne.
      Onda se pokazu u pravom svetlu, i tu obicno gube.

[/quote]
      Nisam ja to tebi ni rekao.

Comment

Izvinjavam se, javno, clanu 3006, jer zbog nespavanja, nisam dobro procitala njegov post i recenicu---Vesna je tu najmanji problem.
        Ne vidim na oci.Procitala sam--najveci problem.
        Nadam se da se ne ljutis mnogo. %QWT&W

Comment

Sve je tebi oprošteno... $%&5@$A

Comment

[quote author=3006 link=topic=2909.msg176432#msg176432 date=1286549177]
            Sve je tebi oprošteno... $%&5@$A
            [/quote]

Uh, sad vec lakse disem.
            Moracu ipak da se potrudim da vise ne pravim ovakve greske $*(5f

Comment

Ovde vlada lijepa atmosfera izgleda &*#GI(] &*#GI(]

sve se prašta , samo rossi ne prašta i bije konkurenciju

vesna ako si nasla link na engleskom za sutra fp2 i qp daj mi send pp PLS ;)
              Valentino Rossi #46

G.O.A.T

Comment

Rosi zari i pali a sutra ce ih sve razvaliti &d$7
                <3 <3 <3 *K*I*M*I* *R*A*I*K*K*O*N*E*N*!!!!!!!! <3 <3 <3
                *93*26*46* <3 RAIKKONEN,MARQUEZ,VETTEL,PEDROSA,ROSSI!<3
                *CHELSEA FOOTBALL CLUB! *
                LUIZ! DROGBA! SZCZESNY! ROONEY! DE GEA! CECH! IVANOVIC! PIAZZON! TORRES! PARTIZAN,MANCHESTER UNITED!
                Red-Bull,Evra,Tomizawa,Kubica,Schumacher,Lorenzo,Vesel y,Vidic,Van Der Sar,Real,West Ham,Cleo,Caroll,Stojkovic,Stanic,Teodosic,Keselj,S avanovic,Morgersten,Schrili,Djokovic,Tsonga<3
                JOE COLE IS RETARDED LOSERPOOL FAN BUT I STILL LOVE HIM VERY MUCH <3

sigpic

Comment

Otkad banovah caniggu sve je nabolje krenulo za Rossia &amp;*#GI(] &amp;*#GI(] &amp;*#GI(]
                  [pic]http://img525.imageshack.us/img525/7776/80747749.gif[/pic]

Comment

[quote author=L. Lawliet link=topic=2909.msg176466#msg176466 date=1286554999]
                    Otkad banovah caniggu sve je nabolje krenulo za Rossia &amp;*#GI(] &amp;*#GI(] &amp;*#GI(]
                    [/quote]

Hahaha banuj i mene pa ce da krene lose za rossija , ja sam VR46 &amp;*#GI(] &amp;*#GI(] &amp;*#GI(] &amp;*#GI(]
                    Valentino Rossi #46

G.O.A.T

Comment

Isto sam i ja mislio kad sam htio da te banujem &amp;*#GI(] &amp;*#GI(] &amp;*#GI(] &amp;*#GI(]

Comment

[quote author=L. Lawliet link=topic=2909.msg176472#msg176472 date=1286555469]
                        Isto sam i ja mislio kad sam htio da te banujem &amp;*#GI(] &amp;*#GI(] &amp;*#GI(] &amp;*#GI(]
                        [/quote]

HAHAH h5g6k8 h5g6k8 , rossi sutra owna lorenza jel tako ^%@7f

@ i da ja da sam moderator , ja tebe nebi banovao , samo bi te odstranio s foruma &amp;*#GI(] &amp;*#GI(] &amp;*#GI(] =]
                        Valentino Rossi #46

G.O.A.T

Comment

Ma ima pure pawnage da nastane na stazu. HEADSHOOOOT

Comment

Hoće li Rossiju ovako izgledat Ducati u 2011 ? Motor je prelijep @R&amp;}*
                            Valentino Rossi #46

G.O.A.T

Comment

[quote author=Raikkonen_Rossi_Vettel link=topic=2909.msg176457#msg176457 date=1286552554]
                              Rosi zari i pali a sutra ce ih sve razvaliti &amp;d$7
                              [/quote]

+*@WT*48* GO VALE GO!!!!!!!!! #$&amp;+|r
                              A motor je vrhunski #$&amp;+|r
                              Mistakes make us who we are.

Comment

Lawliet banuj ih onda sve ovde koji navijaju za lorenza pa ce se desiti neko cudo da lorenzo ni ne osvoji titulu ^*#(- salim se
                                <3 <3 <3 *K*I*M*I* *R*A*I*K*K*O*N*E*N*!!!!!!!! <3 <3 <3
                                *93*26*46* <3 RAIKKONEN,MARQUEZ,VETTEL,PEDROSA,ROSSI!<3
                                *CHELSEA FOOTBALL CLUB! *
                                LUIZ! DROGBA! SZCZESNY! ROONEY! DE GEA! CECH! IVANOVIC! PIAZZON! TORRES! PARTIZAN,MANCHESTER UNITED!
                                Red-Bull,Evra,Tomizawa,Kubica,Schumacher,Lorenzo,Vesel y,Vidic,Van Der Sar,Real,West Ham,Cleo,Caroll,Stojkovic,Stanic,Teodosic,Keselj,S avanovic,Morgersten,Schrili,Djokovic,Tsonga<3
                                JOE COLE IS RETARDED LOSERPOOL FAN BUT I STILL LOVE HIM VERY MUCH <3

sigpic

Comment

Working...
                                X