Ulazi u Top 5 Monfils nema greške.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ATP World Tour Series 500 - 2020. godina
Collapse
X
-
Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
-
Originally posted by 147 View PostKoliko samo ocajno komentarise Visko danas Novakov mec. Pretstavlja Monfisa kao da je ne znam ni ja sta. Jeste da ima tu seriju, ali tu nije pobedio ni jednog dobrog igraca tako da se malo preteruje.
Jednostavno je Novak ocajan za sada. Monfils jeste dobar, ali i dalje mi deljuje da se samo brani i da ima dobar servis. Takodje mislim da i dalje ima problema sa kondicijom, samo mu se u skorije vreme nije oduzio ni jedan mec.
Mislim da Novak ima neki problem, zato je onako i reagovao na pocetku meca.
Comment
-
Originally posted by MareLFC View PostUlazi u Top 5 Monfils nema greške.
Bas je ocajan Novak. Sigurno ima neki problem. Gresi drugi ili treci udarac u poenu. Nema to veze sa Monfom.Last edited by 147; 28-02-20, 17:09.
Comment
-
Originally posted by 147 View PostNeka pobedi prvi 2-3 top 10 igraca pa moze da se prica o tome. Ovako je prerano. Mislim dobar je on, po meni osmi trenutno na svetu, ali za vise mora da se dokaze.
Bas je ocajan Novak. Sigurno ima neki problem. Gresi drugi ili treci udarac u poenu. Nema to veze sa Monfom.
Hahahahahha. Uzivaj u mecu, ne moras neke skrivene razloge i objasnjenja trazit odmahLast edited by DinoFC; 28-02-20, 17:24.
Comment
Comment