Announcement

Collapse
No announcement yet.

NBA Fantasy 2011-12

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Samo 4 tima idu u PO?

Comment

• Ja sam putem FA od Krletovog tima sjebanog povredama napravio timcinu

Comment

• Originally posted by Dusan View Post
        Samo 4 tima idu u PO?
        Osam timova Dule..;)
        sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• Ko uzme Rose-a moze odma' da pravi 3 nova naloga jer ce mu prethodna 2 verovatno biti banovana kao i originalni.
          sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

• Originally posted by D-Wade View Post
            Osam timova Dule..;)
            Je l' to sigurno?

Playoff Bracket Setup

Playoff Teams
            4 (2 rounds)

Weeks per Playoff Matchup
            2 weeks per round

Comment

• Jeste sigurno, jer je maximalan broj uzet...

Nije bilo moguce uzeti vise rundi, tako da bi trebalo biti osam.;)
              sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Comment

• Nebojsa,procenti skoro uvek odlucuju pobednika,najvazniji su.
                sigpic

Comment

• Kako onda pise da ce biti 4 PO tima.

Prosle godine je lepo pisalo:

Playoff Teams
                  8 (3 rounds)

Comment

• Originally posted by Dusan View Post
                    Kako onda pise da ce biti 4 PO tima.

Prosle godine je lepo pisalo:

Playoff Teams
                    8 (3 rounds)
                    Ne znam brate, ja kada sam pravio ligu, stavio sam maksimum..nisam mogao da menjam.;)
                    sigpic

Comment

• Originally posted by T-Mac View Post
                      Ko uzme Rose-a moze odma' da pravi 3 nova naloga jer ce mu prethodna 2 verovatno biti banovana kao i originalni.
                      Neki problem?
                      sigpic
                      http://www.youtube.com/watch?v=Ziqdpca6bBw

Comment

• Originally posted by D-Wade View Post
                        Ne znam brate, ja kada sam pravio ligu, stavio sam maksimum..nisam mogao da menjam.;)
                        Izgleda da ne moze zato sto je maksimalan broj timova uzet. Dakle 4 najbolja tima idu u polufinale koje se igra dve nedelje i finale se takodje igra dve nedelje.

Comment

• Pisalo je max broj kada sam pravio ligu, ali ne znam sta je sada ovo sa detaljima...moram da pogledam...
                          sigpic

Comment

• Ako uzmem Jamesa stavljam LBJmvp-a na ignore,isto vazi i za Maca i Rose-a.
                            Da me ne mogu moliti preko privatnih,veoma sam osecajan pa cu popustiti.

@D

Idi vidi to,moze li se sta promeniti pre pocetka,ajde.
                            sigpic

Comment

• Wada,da nije zbog krace sezone?
                              sigpic
                              http://www.youtube.com/watch?v=Ziqdpca6bBw

Comment

• Originally posted by Black Mamba 24 View Post
                                Ako uzmem Jamesa stavljam LBJmvp-a na ignore,isto vazi i za Maca i Rose-a.
                                Da me ne mogu moliti preko privatnih,veoma sam osecajan pa cu popustiti.

@D

Idi vidi to,moze li se sta promeniti pre pocetka,ajde.
                                Necu te moliti, samo cu te deratizovati sa foruma.
                                sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

Working...
                                X