Announcement

Collapse
No announcement yet.

NBA Fantasy 2011-12

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ja razmisljam da u prvoj rundi uzmem skalabrinija ili kardinala.

Comment

• Originally posted by D-Wade View Post

Uzmi ti ipak Mela, njega vise volis.
      Bogami ako budem među prvim biračima na draftu biću u velikom iskušenju, ništa da ti ne obećavam...
      IO NON RUBO IL CAMPIONATO
      ED IN SERIE B NON SON MAI STATO
      C'E SOLO L'INTER

Comment

• Ja imam osecaj da cu birati zadnji..tako da nista ne smem tvrditi koga cu uzeti...
        sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• Originally posted by trigger View Post
          Ja razmisljam da u prvoj rundi uzmem skalabrinija ili kardinala.
          Oni su odlicni za duh ekipe

Ok Wade,namesti mi onda nekog 5,6 pika...da ne bude previse ocigledno

Comment

• Bolje ti je da dobijes 5og nego prvog.
            Na celom svetu samo Crvena zvezda

Comment

• Prvi pik ti daje LeBrona ili Supermena,a njih dvojica su najbolji za fantasy

Comment

• Ne bih ja bas indisponiranog Howard-a..Za fantasy su dobri James, Dirk, Wade, Durant je za poene..CP3 je meni korisniji od Dwight-a za fantasy..Wade i James su jedini koji skupljaju bas sve..
                sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Comment

• Originally posted by Ljuba90 View Post
                  Prvi pik ti daje LeBrona ili Supermena,a njih dvojica su najbolji za fantasy
                  I zato dobijas poslednjeg pika u drugoj rundi... Inace prosle godine je CP3 bio najbolji za fantazi.

Comment

• Originally posted by NebojsaNS View Post
                    Bolje ti je da dobijes 5og nego prvog.
                    I to što kažeš... Ovako imaš 1. ali i tek posle 40. i 41. pika. Plus se smoriš dok čekaš ostale...

Mada ja bih ipak više voleo da budem među prvim biračima...
                    C'E SOLO L'INTER

Comment

• Ove godine ce najbolji biti KD, bar moj predosecaj.

Edit: Naravno pod preduslovom da mali sebicnjak Westbrook bas ne pojede loptu.

Comment

• Ako se ne varam LeBron je bio statistički najbolji prošle godine
                        C'E SOLO L'INTER

Comment

• KD je samo stvoren za poene. Npr. CP3 kida u asistencijama i poenima, o ukradenim loptama da ne pricam. Ko ima CP3-a u timu i eventualno jos jednog dobrog stealera moze da racuna na pobedu u tom segmentu igre sigurno.

Comment

• Nemate pojma.

Ima tu mnogo vise segmenata od poena,skokova i asistencija.
                            I mnogo su vazniji trejdovi sa FA igracima kasnije nego sada draft.
                            sigpic

Comment

• U PO je imao 8.2 skoka, 2.8 asistencija, oko jedne ukradene. Nista to nije za baciti.

@Mamba

Pa i nema nesto, tu su jos procenti, blokade i ukradene. I to je to ako se ne varam.
                              Last edited by Nebojsa; 21-12-11, 21:07.

Comment

• Mamba, mani se ti FA-a, nemaju svi srece kao ti..Pokupio Tony Allen-a, covek igrao kao Jordan jbt..-.-
                                sigpic

Comment

Working...
                                X