Announcement

Collapse
No announcement yet.

NBA Fantasy 2011-12

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by D-Wade View Post
    Ljubasu, tebi nije odgovarao 16. decembar, zato da cutis, jer je za tebe tada bio draft. Miran bit!
    Ja sam rekao da cu tesko moci dve veceri za redom da draftujem,ali da mi nije problem da jedno vece to bot uradi za mene.

Ali kako stvari stoje i sutra i prekosutra bi trebalo da budem slobodan u ponoc,tako da ste najebali

Jest' logicno da se draftuje 16og kada 80% slobodnih agenata nije znalo gde ce. Idi Wade popi nesto

Comment

• Bane samo maloletnicama trgujem. Ove matore se pismane nisu disciplinovane. A sto se drafta tice stvarno katastrofa sto je sutra.

Comment

• Originally posted by LBJmvpFORlife View Post
        Bane samo maloletnicama trgujem. Ove matore se pismane nisu disciplinovane. A sto se drafta tice stvarno katastrofa sto je sutra.
        Oduvek sam govorio da si čovek koji ima osećaja za biznis. A ovo za draft stvarno nije ok. Sve planove ti poremetili. Zato te sada pripadaju igrači sa mog avatara.

LEBRON "KING" JAMES - GLOBALNI FENOMEN. G.O.A.T.!
        sigpic
        RUSSELL-WILT-JABBAR-JORDAN-LEBRON
        - 4xMVP -

Comment

• Osecam se kao da sam jedini koji nume da okupi normalan tim. Tu bi verovatno 50% igralo jednu poziciju, i drugih 50% bi eto tu bili cisto onako.

Comment

• Originally posted by Seoski Terminator View Post
            Osecam se kao da sam jedini koji nume da okupi normalan tim. Tu bi verovatno 50% igralo jednu poziciju, i drugih 50% bi eto tu bili cisto onako.
            Ma kome pricas...
            There's something wrong with me chemically
            Something wrong with me inherently
            The wrong mix in the wrong genes
            I reached the wrong ends by the wrong means
            It was the wrong plan
            In the wrong hands
            With the wrong theory for the wrong man
            The wrong lies, on the wrong vibes
            The wrong questions with the wrong replies

Comment

• Једно питање.

Направио сам ја неку лигу, и кад сам креирао, ишао сам оно прајват, хед ту хед поени ...
              И сад. Како ови други да приступе, да направе тим, кој линк да им дам и где ја да ставим шифру за приступ лиги ?
              Last edited by Урош94; 21-12-11, 01:48.
              Arise, Serbia!
              You fell asleep long ago,
              And have lain in the dark.
              Now wake up
              And rouse the Serbs!

sigpic

Comment

• Okriviste Wade-a bez potrebe, covek je sve lepo namestio.

Originally posted by T-Mac View Post
                21. i 22. u 00:00, ako ste zauzeti nocu i radnim danima e u k.... onda. A, mislim i da je ok vreme za nas koji ustajemo ujutru u cetvrtak/petak, kao da nekad lezete pre 12-1.
                Kako moze da je noc izmedju utorka i srede, kad je Mac napisao da je ok vreme za nas koji ustajemo u cetvrtak i petak. Da je draft izmedju utorka i srede ustali bi u sredu, a ne u cetvrtak.

Wade je u pravu!

Comment

• Originally posted by Dusan View Post
                  Okriviste Wade-a bez potrebe, covek je sve lepo namestio.

Kako moze da je noc izmedju utorka i srede, kad je Mac napisao da je ok vreme za nas koji ustajemo u cetvrtak i petak. Da je draft izmedju utorka i srede ustali bi u sredu, a ne u cetvrtak.

Wade je u pravu!
                  BAN 6 MESECI

Jeste takav bio plan, nego sam se ja pogubio zato sto sutra najverovatnije ne stizem na draft, pa sam istripovao da je utorak jer tad mogu.
                  sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

• Mac,trebao si da isforsiras da draft bude juce...bem ti admina koji se ne izivljava nad sirotinjom

Comment

• Svi dolaze veceras?

Comment

• Originally posted by Dusan View Post
                        Svi dolaze veceras?

Ja cu doci, mada cete morati da mi pomognete da sastavim neki bar iole normalan tim, jer stvarno van poznatijih igraca ja ne znam dalje.

Nadam se da nece da traje predugo, jer se i ovako raspadam jer sam opet bolestan i krsi me temperatura 37 sa 1, bem joj sve.

Comment

• Ma ako svi budemo trejdovali u roku od 30sek zavrsice se to brzo.

Comment

• Originally posted by Seoski Terminator View Post
                            Ja cu doci, mada cete morati da mi pomognete da sastavim neki bar iole normalan tim, jer stvarno van poznatijih igraca ja ne znam dalje.

Nadam se da nece da traje predugo, jer se i ovako raspadam jer sam opet bolestan i krsi me temperatura 37 sa 1, bem joj sve.
                            Isti sam ti, barem sto se tice ovog prvog dijela

Comment

• Jel ste ogranicili biranje na manje od 2 minuta?Inace,ako se ne varam igraci su poredjani na pocetku drafta po proslogodisnjim statistikama,tako da sami vidite kog igraca birate i ko koliko vredi
                              sigpic
                              http://www.youtube.com/watch?v=Ziqdpca6bBw

Comment

• Ne brinite se vi sto ne znate mnogo igraca...ja mislim da imate neke projekcije za narednu sezonu pa birajte po tome

Comment

Working...
                                X